Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan fiúnak, aki érzékenyebb, érzelmesebb, mint a mai csajok többsége lehet valaha is barátnője vagy csak az alfahímeké a világ?
"de lehet csak az a gond, hogy csúnyának tartanak?"
Ezt honnan tudjuk?De nagy rá az esély
Attól, hogy vannak érzelmeid még nem vagy gyenge "jófiú". Ha nem tudsz magadért kiállni, ha hagyod hogy mindenki átnézzen rajtad, behódolsz minden jöttmentnek egy pattintásra küzdelem nélkül. Akkor változtass.
Majd ha már nem szégyenled saját magad és leszarod a többség véleményét rá fogsz jönni hogy a világon mindenki fél, pont úgy mint te.
Ha úgy érzed egy férfi testbe zárt leszbikus lány vagy az más tészta. Jó nehéz dolgod lesz mert találnod kell egy olyan lányt aki belül valójában egy homokos férfi... :P ez van.
Hát nem tudom kedves kérdező. Én is ilyen voltam mint te. A lányokhoz egész életemben tisztelettel és kedvességgel fordultam. Az eredmény ugyanaz, mint nálad. A tisztelet mára elszállt, szerintem a nők többsége érzéketlen, ostoba, és iszonyatosan gyenge.
Sokat beszélgetek nőkkel, látom, hogy milyenek, hallom, ahogy másokról beszélnek. Az empátia szinte mindből hiányzik. Orvosnak tanulok, és szomorú, amikor a csoportodban ahol egyébként tíz lányra jut három fiú, csak a férfiak dolgoznak, mert a nők le se szarják a beteget. Megvizsgálni? Ők aztán amíg nincsenek rákényszerítve az ujjukat sem mozdítják. A beteggel egy kicsit beszélgetni? Á nem, az uncsi... El nem tudod képzelni, kedves kérdező, hogy milyen ciki az a kínos csend, amikor a gyakorlatvezetőd arra kéri a csoportot, hogy vizsgáljátok meg a beteget, és mindenki csak áll, mint a díszf@sz, míg én vagy valamelyik másik srác meg nem mozdul, és el nem végzi a munkát. A legnagyobb poén az, amikor a gyakvez rákényszeríti őket a munkára, akkor persze meg vannak sértődve.
Magolni mondjuk baromira tudnak és a vizsgán elsősorban ez számít sajnos. Bukta az olyan tárgyaknál szokott lenni, mint a kardiológia ahol gondolkodni kell. Ott sokan elvéreznek.
Persze van sok kivétel is, de a többség sajnos ilyen. Bocsi amiért elkalandoztam, de ez kikívánkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!