Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli férfiak! Ha kimozdultok otthonról mikor van nálatok óvszer?
Figyelt kérdés
Kocsiban van?2018. dec. 10. 01:29
1/30 anonim válasza:
Semmikor. Nem kefélek út szélén, váratlanul. Csak ha komolyodik egy kapcsolat, de azt előre lehet tervezni.
2/30 anonim válasza:
Én nem járok sehova, meg amúgy is esélyem nem lenne ilyenre. 100 évbe max egyszer.
3/30 anonim válasza:
Minek? Mi nem vagyunk nők, hogy csak úgy beessen az ablakon a szex. A legjobban kinéző férfiak azok, akikkel a nők csak úgy, azonnal lefekszenek. Ebből az átlagférfi mit sem lát.
5/30 anonim válasza:
Soha, mert nem emiatt indulok útnak. Nincs kocsim sem:).
6/30 anonim válasza:
Valamelyik kocsiban biztos van, de nekem egy kocsim sincs.
Mellesleg minek is hordanék magammal gumit, csak úgy?
Ha dugni megyek, akkor van nálam nyilván.
Amúgy nincs.
7/30 anonim válasza:
Soha, mert alacsony és ronda vagyok, így nincs szükségem rá.
8/30 anonim válasza:
Soha, mert kapcsolatban vagyok, és nem dugok félre!
Amikor nem voltam kapcsolatban akkor sem, mert engem nem érdekel az egyéjszakás, sem az egynappalos szex. :D
Útszéliek meg eleve kizárt!
9/30 anonim válasza:
Az elso valasza nevetsegesse tette a kerdest ami amugy is az volt. De 1. Vagy luzer gondolkodik igy (kerdezo:(..)
2. Vagy neg baromi gyerek vagy
10/30 anonim válasza:
Soha, még buliba se, soha nem lenne rá szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!