Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Párkapcsolatban mennyire gyakori az óvszerhasználat?
Nem mindenki szereti a párját arra kényszeríteni, hogy tönkretegye a szervezetét. Akkor már inkább a gumi.
Vagy anélkül, ha nem lenne katasztrófa még egy gyerek. :)
17 éves korom óta elek szexuális életet, eleinte első egy két alkalommal igen, de utána nem hasznaltam védekezéskepp semmit. Gyógyszerrel nem teszem tönkre magam, gumival meg utalok szexelni.
Így úgy vagyok vele ha becsuszik egy baby akkor ez van, megyek a sokkal károsabb esemenyutaniert, de 5 év alatt olyan partnereim voltak, akikben megbiztam és tudtak meddig mehetnek el. Soha de soha nem volt semmifajta "problémám" ebbol. Maximum annyi hogy iszonyatosan izgat h belem élvezzenek el, de ez addig amíg nem lesz erre megfelelő pár kapcsolatom hogy csaladom legyen csak ábránd marad:-)
Én tablettát szedek néhány éve, de a korábbi párkapcsolataimban mindig csak óvszerrel védekeztünk. Illetve most is van kéznél óvszer, hiszen bármikor megtörténhet, hogy valamilyen oknál fogva kiegészítő védekezést kell alkalmaznunk (pl. antibiotikum szedése esetén, vagy ha hasmenés/hányás miatt nem szívódik fel a tabletta stb.), erre fel vagyunk készülve.
Én ismerek olyan párokat, akik sehogy sem védekeznek (mert szerintük a megszakítás védekezés), olyanokat is, akik tablettával, és olyanokat is, akik óvszerrel. A környezetemben nem igazán tudom eldönteni, e kettő közül melyik a gyakoribb. Házasságokról nem sokat tudok, de pl. a szüleim nem védekeznek sehogy, ugyanis anyukám (eü okokból) el lett köttetve.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!