Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Párkapcsolatban mennyire gyakori az óvszerhasználat?
Figyelt kérdés
Mi gumit használunk, nekünk teljesen megfelel, de hallottam már olyat, hogy házasságban biztos nem használna óvszert.2017. nov. 19. 17:05
11/18 anonim válasza:
Én férfiként a kapcsolataimban óvszer nélkül szerelmeskedtem a barátnőimmel, tablettáztak, de nem volt elvárás ez részemről. Mindig beszálltam az árába és, ha úgy döntöttek volna, hogy óvszerben szeretkezzünk, arra is nyitott lettem volna, ám bevallom, nem csípem a gumit.
12/18 anonim válasza:
Párkapcsolatban alap hogy gumi nélkül. Ahogy el van döntve hogy együtt maradás, nincs betegség, és aktiválódott a tabletta, mehet. Gumi az alkalmi kapcsolatra voló, vagy ha nem szedhet a nő gátlót egészségügyi okokból.
13/18 anonim válasza:
Mi házasok vagyunk és gumizunk, teljesen megfelel mindkettőnknek.
14/18 anonim válasza:
Sose szedtem és nem is akarok tabit szedni. Mindig óvszer és/vagy megszakítás. Házasságban is.
15/18 anonim válasza:
Mi gyógyszerrel védekezünk, nem bízok az óvszer teljeskörű védelmében.
16/18 anonim válasza:
A lepontozóknak üzenem, hogy könnyű mindig a másik féltől elvárni a védekezést ;)
17/18 anonim válasza:
Amíg a baba szóba sem jöhetett, addig szinte mindig használtunk gumit. Azt is megszakítással együtt, hogy "gyakorolja" a párom. Felesben fizettük mindig, tehát nem volt rá hárítva a felelősség. Mióta együtt élünk és nem bánnánk a babát, azóta inkább csak peteéréskor használunk gumit. Gyógyszert nem szivesen szednék. Egyrészt tuti elfelejteném bevenni, másrészt ki tudja csinálni rendesen a hormonrendszert ha az ember abbahagyja. Plusz én nem bízom olyanban, aminek nem látod a hatását. Persze, elvileg meggátolja a peteérést, de mi van ha nem? Mert ilyen sztorikat is hallani, hogy gyógyszer mellett jött a baba. A guminál legalább észreveszed ha kiszakad, nem csak pár hét múlva jössz rá, hogy hoppá terhes vagyok.
18/18 anonim válasza:
Amig nem kellett egeszsegugyi okokbol fogamzasgatlot szednem, addig gumival vedekeztem a kapcsolataimban, azota nyilvan nem, ha mar elert egy bizonyos komolysagi, bizalmi szintet. Addig igy is, mert nem akarok osszeszedni semmit, meg sokszor az a legszemetebb, akirol sosem gondolnad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!