Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli férfiak! Ha kimozdultok otthonról mikor van nálatok óvszer?
Ha elindulsz otthonról kocsival, legyen nálad:
1. Szerszámos láda - minél öregebb a kocsi, annál több tartalommal
2. Vontató kötél
3. Víz
4. Bikakábel
Átlag férfinek az utolsó utáni helyen van az óvszer, a fontossági sorrendet illetően.
Én sem kefélnék senkivel csak úgy varatlanul! De mindig van nálam egy óvszer, annak ellenére, hogy nem mennék bele egyejszakas kalandba.
És ez még akkorról maradt szokás, hogy van a pénztárcámban, amikor még barátnőm volt, ugyanis megtörtént a szitu, hogy nagyon kellett volna egy, de nem volt. Na akkor megígértem, hogy mindig lesz nálam, azóta is van.
Bal első zseb: Telefon, igazolványtok.
Jobb első zseb: Gázspray.
Bal hátsó zseb: Bicska, óvszer, rágó, öngyújtó.
Jobb hátsó zseb: zsebkendő, kulcscsomó.
Csak így megyek el itthonról. És igen, az életemben már egyszer előfordult velem, hogy azért nem szexelhettem, mert nem volt nálam óvszer, a csaj meg nem akarta nélküle. Sosem fogom újra ezt a hibát elkövetni.
Tárcámban szokott lenni 1-2 darab.
32/f
Igaz en lany vagyok, de nalam mindig van ovszer. Nem a kocsiban hanem a taskamban. :) Ha van baratom akkor azert, mert mindig legyen nalam (is) + a lakasban is. Masreszt ha nincsen epp senkim sem. Akkor is jol johet. En nem szoktam random sracokkal lefekudni. Igazabol meg sosem csinaltam ilyet. Csak 2- kapcsolatom volt. De nem vetnem el annak a lehetoseget,hogy egyszer..talan..valakivel. Egy kaland ha epp szingli vagyok. :) Ettol nem leszek ertektelen szerintem. Vagy kqva, rbnc stb. Szerintem jo ha van mindket felnek koton. (mindig)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!