Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki naponta ledolgoz 8 órát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki naponta ledolgoz 8 órát (fizikai munkát) honnan van energiája a párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Nőkre gondolok most.

2018. júl. 25. 16:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Marad.
2018. júl. 25. 16:49
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
H honnan...ugy hogy nem vagyok tapos mint sokat.
2018. júl. 25. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

8 óra, és?

Hazamegyek fél hatra kb., kajálunk, összebújunk, filmezünk, szeretkezünk, olvaosk, stb.

2018. júl. 25. 16:54
 4/18 anonim ***** válasza:
26%

Akkor en most emelek 5-el, és tartom!

12 orat dolgoztam, nehez fizikait, aztan irany haza, furdes, atoltozes, rohanni a vonathoz, felszállni ra, le egy masik varosba, Bp-tol 160 km. Aztan estétől reggel 4- ig szex, beszelgetes, aztan reggel 5-kor haza....irany a munka.

Nem lehetetlen....de teny es valo....nem volt idom unatkozni :DD szerelem...😂😅

Bar en fiu vagyok.

2018. júl. 25. 16:56
 5/18 anonim ***** válasza:
56%

Ha így élnél, már meghaltál volna, az alváshiány egy idő után súlyos egészségügyi problémákhoz vezet. És a napi 0 óra az elég nagy hiány.

2018. júl. 25. 17:19
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
Azert par orat aludtam. Vonaton, meg nala is. Bar nem ertem miert lettem lepontozva. De itt ugylatom szokása mindenkinek belekotni mindenbe.
2018. júl. 25. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Mindent meg lehet oldani.... Szerinted a csaladanyak pl. akkor időzsonglőrök, hogy egyensulyban tartanak sok dolgot? Munka, anyasag, haztartas, felesegnek lenni (szex, beszelgetes, kozos progik, stb) , "en ido" (cs magammal vagyok elfoglalva pl egyeni hobbi) es egyeseknek ott vannak a baratok, akikkel időnként találkozik v rokonok latogatasa.

Minden csak akarat kerdese, h mire akarok idot szakitani.

2018. júl. 25. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

8 óra?! 😂😂😂😂

Most is bent vagyok még, reggel 6kor kezdtem és kitudja mikor esek haza, sürgős a meló és be kell segítenem, mert mások nem értenek hozzá.

2018. júl. 25. 18:10
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
8.30-17-ig de az agyi munka se könnyebb, hidd el. Rohantam haza a családomhoz, beszelgettünk vacsiztunk vagy főztünk...utána filmezés meg ki tudja ;-(
2018. júl. 25. 18:19
 10/18 anonim ***** válasza:
:-) akart lenni előzőben :-)
2018. júl. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!