Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki naponta ledolgoz 8 órát (fizikai munkát) honnan van energiája a párkapcsolathoz?
8 óra, és?
Hazamegyek fél hatra kb., kajálunk, összebújunk, filmezünk, szeretkezünk, olvaosk, stb.
Akkor en most emelek 5-el, és tartom!
12 orat dolgoztam, nehez fizikait, aztan irany haza, furdes, atoltozes, rohanni a vonathoz, felszállni ra, le egy masik varosba, Bp-tol 160 km. Aztan estétől reggel 4- ig szex, beszelgetes, aztan reggel 5-kor haza....irany a munka.
Nem lehetetlen....de teny es valo....nem volt idom unatkozni :DD szerelem...😂😅
Bar en fiu vagyok.
Ha így élnél, már meghaltál volna, az alváshiány egy idő után súlyos egészségügyi problémákhoz vezet. És a napi 0 óra az elég nagy hiány.
Mindent meg lehet oldani.... Szerinted a csaladanyak pl. akkor időzsonglőrök, hogy egyensulyban tartanak sok dolgot? Munka, anyasag, haztartas, felesegnek lenni (szex, beszelgetes, kozos progik, stb) , "en ido" (cs magammal vagyok elfoglalva pl egyeni hobbi) es egyeseknek ott vannak a baratok, akikkel időnként találkozik v rokonok latogatasa.
Minden csak akarat kerdese, h mire akarok idot szakitani.
8 óra?! 😂😂😂😂
Most is bent vagyok még, reggel 6kor kezdtem és kitudja mikor esek haza, sürgős a meló és be kell segítenem, mert mások nem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!