Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy jó párkapcsolatban mennyire számít a párhoroszkóp és szerintetek mi az alapja annak, hogy 2 ember hosszú távon jól megértse egymást?
Tapasztalatok érdekelnének elsősorban.
a kérdés második részében ilyen dolgokra gondolok mint:
-neveltetés,
-lakókörnyezet,
-iskolázottság,
-anyagi helyzet,
-közös élmények,
-közös hobby
-közös munka
stb.
A normális, építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!
Ez a horoszkópos dolog, talán részben igaz, részben nem, attól függ mennyire adtok neki teret. Pl. ha jól kijöttök és megvan az összhang, de a horoszkóp szerint nem illetek össze, ezét felesleges hibát keresni.
a kérdésed 2 fele pedig, mi az alapja?
Egymás elfogadása, tisztelete, szeretete (nem csak a szerelemre gondolok), hanem alapból, mint embert szeretni, kedvelni a másikat, megértése.
Amiket írtál pedig igen, valóban adhatnak alapot a hosszú távon működő kapcsolathoz.
Horoszkóp semennyire nem fontos.
Ami fontos hogy egyezzen:
Neveltetés, életszemlélet, beállítottság, nagyjából egyforma belső tulajdonságok, nagyjából egyforma tulajdonságok olyan téren amik az együttéléskor fontosak(pl. rendszerető-e mindkét fél?, vagy megtudják-e osztani a házimunkát?), mindkét fél azonos szexuális étvágy, illetve mindkét fél monogám/vagy nyitott kapcsolat párti. Mindkét fél hasonló jellem, visszahúzódó avagy domináns, ha ez túlzottan eltérő, az egyik elnyomva érezheti magát. Hasonló elgondolás, elképzelés a jövőt illetően.
Van még sok dolog de szerintem ezek az alapok egy jó, hosszú távú kapcsolathoz.
Rövid távon pedig inkább csak a szexuális vonzódás fontos.
F34
Köszönöm szépen a válaszokat!
(Valóban olyat már én is tapasztaltam, hogy 2 hónapban is ugyanaz volt írva egy bizonyos csillagjegyhez. szerintem már a horoszkóp készítők sem tudják, hogy mivel etessék az embereket.)
Még egyszer köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek. :-)
Nos az ezotériában a horoszkóp (nem a retardált szennylapok 3 soros leírása) nagy segítségére lehet az embernek. De! csak önismereti formában. A horoszkóp útmutatást nyújt, hogy miben vagy erős, gyenge, mi megy könnyedén, és mi az, amit nehezen szerzel meg...stb. A saját radixomat tanulmányozva tapasztalat alapján azt mondom, hogy mindenképpen hasznos. De ezt nem egy kalkulátor, nem egy magazin de nem is egy Gyurcsok-féle fogja megválaszolni. De még a numerológia is segítségedre lehet, ismétlem, önismerethez.
Hosszú távú "megértés" kulcsa a SZER-ETET (=ami táplál)...semmi más nem számít :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!