Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik eltartotok egy barátnőt úgy, hogy annak nem kell dolgoznia, csak egész nap otthon ülnie, mi okból teszitek ezt hosszú ideig?
Természetesen együttélésről van szó, nincs gyerek és barátnő is csendesebb, nem manipulatív.
27 L
A hagyományos családmodell híve vagyok.
A férfi eltartja a családot, a feleség vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket.
Másrészt mert megtehetem, engem egyfajta büszkeséggel tölt el, hogy a feleségem teljes mértékben az anyaságnak élhet, mellettem nem kell dolgoznia.
A lakás ragyog, a gyerekek jólneveltek, a feleségem csinos, van ideje tornázni, fodrászhoz menni, nekem ez tökéletesen megfelel.
Hazamegyek, együtt a család, társasozunk, kirándulunk ha jó idő van, nem kell még meló után mindkettőnknek mosogatni, takarítani, amíg a kölkök birkóznak a leckével.
Nekem ez egy kényelmes élet, egy jó életszínvonal, és igen valamilyen szinten presztízs kérdés is.
Egyáltalán nem jó egész nap otthon ülni és suvickolni meg főzni és a piacra/boltba járni. Egy ideig érdekes és izgi aztán dög unalmas lesz hogy tők egyedül vagy és csak várod a másikat egész nap.
Ha dolgozol tudsz fizetni egy takarítónőt is akinek munkát adsz evvel és magad is megkíméled az állando suvickolástól. Fizetésed is lesz és nem a másik jó indulatára vagy rászorulva.
Na egy ilyen nőtől mentsen meg a sors, ezen imádkozom már jó ideje. Dolgozzon ő is, akár kevesebbet (az én fizetésemből is megélnénk) cserébe foglalkozzon a gyerekekkel meg a családdal, amibe én is besegítek.
Azaz a férfi végzi a pénzkeresés oroszlánrészét, a nő meg a háztartásét.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!