Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki naponta ledolgoz 8 órát (fizikai munkát) honnan van energiája a párkapcsolathoz?
Hogyhogy honnan? 8 órát kb mindenki dolgozik, az nem valami extrém dolog...
Én sokáig dolgoztam fizikait, most fizikai és szellemi vegyesen, párom napi 9 óra fizikai... 4-kor végzünk, hazamegyünk, zuhany, elugrunk boltba, kajálunk, utána meg amihez kedvünk van, hétköznap estéken általában punnyadósabb programunk van úgyis, pl társasjátékozunk, filmezünk, olvasunk, ilyesmik, amikhez nem kell sok testi erő. Ha mozgós kedvünk van, arra meg ott vannak a hétvégék, legtöbbször szombaton döglünk délig, délután meg valamit pepecselünk otthon (takarítás, főzés, mosás, ilyenek), vasárnap meg elmegyünk ide-oda, főleg túrázni.
Sokáig eljártunk úszni is meló után, csak elegünk lett a túlzsúfolt uszodából :D
Nem tudom, mennyit számít, amúgy napi 6 órát alszunk, igyekszünk egészségesen kajálni, és a hétvégi aktivitás is segít, a fizikai munka nem úgy fáraszt, mint a sport, szerintem ezerszer rosszabb (főleg totyogás, pakolás, ilyesmik), utána jól esik átmozgatni magunkat, és utána pihenni.
Néha van 1-1 nap, mikor egyikünk besokall, és fáradt, akkor az szundikál 1 órát vacsora előtt vagy után, és minden megy tovább a régiben.
Sehogy. Se kedvem se idom párkapcsolatát másik érzelmeivel hajával nyűgjevel foglalkozni
Örülök hogy hazaérek munkából és tudok pihenni
Nem hiányzik a nyakamra meg pluszba egy férfi akire fozhetek moshatok takarithatok munka után
Így a saját otthoni szabadidőm úgy osztom be ahogy akarom
N24
#11-es vagyok
Miért lettem lepontozva?
Nem baj vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, mi kivetnivalót írtam? Vagy mi a nem hasznos benne? A kérdésre válaszoltam szerintem..
Legalább írna ellenvéleményt, érveket az, aki pirosat nyom!
Magadra nem kell takarítani, vagy mi? :D ketten meg fejenként fele annyi a házimunka, mintha valaki egyedül nyomatná..
17 de kell takaritanom igen DE csak saját magamra
Valljuk be a ferfiak többsége meg mindig a konzervatív elveket vallja hogy a nő munka után fozzon mosson takaritson
Nekem semmi kedvem meg plusz egy férfi után takarítani rá mosni főzni stb
Meg nincs elvárás hogy most ezt márpedig meg kell tennem mert elvárja a férfi
Akkor és úgy takaritok mosok főzök amikor én akarok
Az már más kérdés hogy semmi kedvem más bajaval érzelmeivel foglalkozni meg a napi kötelező szex mert ugye a férfi azt követeli és ha már nincs megy a hiszti
Semmi kedvem munka után hulla fáradtan olelkezni romcsizgatni stb stb nem vagyom ilyenre
Nekem jól esik az hogy hazaérek az üres lakásba és nincs aki “csesztessen “ csönd van nyugalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!