Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy kapcsolatban az egyik fél naponta több órát fordít online játékokra?
Párom is ezt csinálja, én meg sorozatokat nézek. Kinek mi a hobbija.
Ha pl. együtt laktok, és a játék nem megy a közös időtök, a háztartás rovására, akkor semmi probléma ezzel.
ha nem megy a közös élet rovására, tehát nem bevásárlás helyett, vagy takarítás helyett látszik. Esetleg elmehetnétek együtt valahová, de te inkább a gépez buzerálod... akkor ez gond.
Nekem van haverom, aki online játszik (LoL szintű játék) és amikor hónapok óta nem jött össze a haveri tárasaág, végre el tudunk menni lazulni, bedobni egy sört, csocsó, darts, billiárd és marhulni, erre ő otthon marad gépzeni "mert ez fontos meccs". És a sokadik ilyennél meg csodálkozik, hogy már el sem hívjuk meg leépül a barátság. Marhára zavar!
Meg kell találni az egyensúlyt. Még akkor is ha pl. hivatásos e-sportoló vagy.
Imádok játszani, csakis olyan pasi érdekel, akinek ez hasonlóan a hobbija. Nem kell függőségre gondolni.
Sajnos egyre kevesebb az időm, illetve most nem igazán van játék, ami lekötne.. de nekem mindenki gamer a társaságomban, így könnyen be is tudna illeszkedni a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!