Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy kapcsolatban az egyik fél naponta több órát fordít online játékokra?
4# ilyen velem is volt azt rá jöttem h ott bszk meg kell a halálnak ilyen baráti kör :D elég évente kb 2-3x találkozni velük még az is fárasztó..dög unalmassak..elmegyünk sörözni leülnek és beszélgetnek még unalmassabb témákról..aztán beüt a pia és előbujik mindegyikből a bölcsész...és nem történik semmi max felülnek az érzelmek hullám vasútjára hol jó kedvűek hol idegbetegek és totál a semmire..Egyszer bele futottam egy valóban alkoholista társaságba :D :D na azokkal legalább poén volt lógni :D csak hát ott meg bejött az h az alkeszek meg bízhatatlanok..
+online sokkal gyorsabban sokkal több emberrel tartom a kapcsolatott...illetve a régi barátokból is sikerült párat át konvertálnom...aki meg nem tud haladni a korral hát ez van...
LoL idő???nem is értem h h nincs időtök játszani?napi szinten 1-2-3 mecs a csés haverokkal aztán jöhet a dota,egy kis quake levezetésnek...estére pár sori :D óó és mellette dolgozok meg tanulok.
Ha nem megy a kapcsolat rovàsàra, simàn.
Mi pl imàdjuk a sorozatokat. Vannak közös kedvencek, külön külön sorozataink, illetve a férjem szereti az animéket is. Olvasni is szeretünk. Èn könyveket, ő könyveket és mangàkat. A gépen is szoktunk jàtszani. Honfoglalót közösen, Mario- t pedig kinek mikor kedve van:)
Nincs abban semmi rossz ha egy pàr nincs folyton egymàs nyakàn. Szórakozhatnak akàr külön, akàr együtt, lehet hobbijuk. Nekünk is van. Én itthon foglalkozom vele, írok, novellàkat, kisregényeket, , van pàr versem is...,csak sajàt szórakozàsra, a férjem pedig kàrtyàzni jàr( de nem pénzben jàtszik)
Egészségére, a párom is játszik, ha olyanja van én meg addig sütök, vagy olvasok, esetleg írok.
Nem vagyunk összenőve, és mellette sokat járunk túrázni, a szexuális életünk is mgfelelő, nem hanyagoljuk el egymást.
Felőlem... Az én párom is nyomkodja a telefonját, amikor ráér, én is nyomkodom, igaz, én inkább olvasoo rajta.
A dolog mindig elsőbbséget élvez, így mondjuk órák nem is jutnak rá, de ezt a szabadidőhöz kell mérni, és a fél óra is lehet sok.
A kapcsolatunk rovására sem megy, így nem tudom bánni tőle.
Ha szigorúbban értelmezném a kérdésed, és valóban órákig ezt csinálná, az nálunk azt jelentené, hogy más, fontosabb dolgokra nem lenne ideje. Ezt nem szeretném tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!