Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek a feleségeteknek hogy a fürdőszobában dohányozzon naponta 1-2 alkalommal? Nyitott ablak mellett?
El sem vettem volna olyan lányt, aki dohányzik és ő sem állt sosem szóba dohányzóval. Nálunk ez játszik.
Egy barátom elvett egy ilyen lányt és csak a házon kívül engedi füstölni és nincs csók sem, közvetlenül cigi után!
Egyetérek az utolsóval:
Exem szülei láncdohányosok. Lakásban is szívták naponta akár egy-egy dobozzal. Amikor ott voltam az orromat marta a bűz, sőt exemen (aki mellesleg nem dohányos) is folyton azt a szagot éreztem.
Én dohányzóként sem szívom lakásban, mert gyűlölöm a szagát, ami utána még órákig megmarad. Csakis szabadban.
Viszont megütötte a szemem a "megengednétek" szó... felnőtt emberekről van szó, elvileg EGYENRANGÚ társkapcsolatban. Vagy mégsem?
Én is dohányzok, engem nem zavar nagyon a füst se, de ha téged igen, akkor jobb lenne egy olyan helyiség, ahol nincsenek ruhák illetve, nem közös helyiség, ablakkal.
Ha nincs ilyen akkor biztos megérti és tolerálja a kérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!