Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek a feleségeteknek hogy a fürdőszobában dohányozzon naponta 1-2 alkalommal? Nyitott ablak mellett?
Ezt a verset mutasd meg neki, én írtam.
Egyébként az anyósom is ezt csinálja. És amikor visszajön beleheli az egész lakást. Majd kifordul a belem. Sőt az autóban be kell kapcsolnom a klímát, ha mögöttem ül. Inkább be se szállok a saját autómba, aha mögém ülne.
A nő
Feltárul a puha pihe paplan,
Kádban keni drága szappan.
Lábait Gilettel borotválja
Órákig foglalt a fürdőszobája.
Magára mázol sárga alapozót,
Nem ám akármit, csakis megbízhatót
Szőrtelen hónaljában dezodor
Szolgáltat fenséges illatot.
Minden pórusa bódítót lehel,
Gömbölyű popója rózsát szelel.
Egy utolsó szemle a tükörben
És férfiak zsonganak körben.
Az egész lénye hódításra épít.
Az illat felhő önmagában szépít.
És amikor a láb, haj, nyak, fog,
Jó szagú, fehér, festett, villog
Lendülettel kilép az utcára
Rágyújt egy hosszú cigarettára
Ó jaj hirtelen mindennek vége,
Oda a nagy munka eredménye.
A nő messzire bűzlik,
A sármos illat sehol.
A férfi csak szúrós,
Büdös füstöt szagol.
Ezt miért ITT kell megkérdezni? Van, aki megengedné, van, aki nem, és van, aki _megbeszéli_ a feleségével. Mennyiben befolyásolják az itt adott válaszok a ti életeteket? Együtt nem tudjátok ezt elintézni?
De ha már megkérdezted: napi két cigaretta nem a világ, főleg nyitott ablak mellett, és főleg a fürdőszobában, ahol a tisztító- és tisztálkodó szerek illata a külső levegővel együtt hamar közömbösíti annak a két ciginek a füstjét-szagát. Ha nincs más lehetőség - erkély, függőfolyosó -, és a feleséged nem tud leszokni a cigiről (még arról a napi kettőről sem), akkor próbáld meg elviselni. Nyilván neked is van olyan szokásod, amihez viszont az ő türelme kell.....
A társamnak nem tudok semmit megengendni: azt tesz, amit jónak lát. Ha nem tetszik, szokom vagy szökök elv.
A kérdésedet illetően, ha semmi nincs a fszobában, ami a füstszagot átvegye, és a fűtésszámlát sem dobja meg, legyen. (éltem ugyan dohányzóval együtt, de nem kis kompromisszum szerintem - mivel egy értelmetlen szokás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!