Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy a párom kb.3 naponta igényli az orált, de a szexet mindig elutasítja?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is lakunk.

Az orált igényli kb 3 naponta, viszonozza is ha kell, és ez nem gond számára. De amikor kérem, hogy szexeljünk, sosem akar. Van hogy oral közben vetem fel sokszor, hogy váltsunk át szexre, de sohasem akarja.

Így havonta 2, max 3 szex van.

24L (én)

26F

2016. okt. 12. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom azért, mert neki sokkal nagyobb benne az élvezet. Rákérdeztél már erre?
2016. okt. 12. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Lheeségs dolgok

1.Amit #1 írt

2.Kicsi a brokija

3.Te vagy túl tág neki

4.Egyéb betegség amiről nem beszél

5.Nem akarja azt a feszültséget ami azzal jár? Hogy dolgozzon csak mert "az a férfi dolga" te meg nem?

2016. okt. 12. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Nincs ebben semmi probléma, nem mindenki ugyanazt a formáját kedveli a szexuális együttlétnek. Ő az orált jobban szereti, ez van.
2016. okt. 12. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A fő probléma, hogy önző és nem veszi figyelembe, hogy te mit szeretnél. Én beszélnék vele, hogy változtasson, vagy közölném, hogy nekem nincs kedvem állandóan orálozni.
2016. okt. 12. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lusta az aktushoz.
2016. okt. 12. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
meleg
2016. okt. 12. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is meleg. Sajnálom.
2016. okt. 13. 03:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Így volt ez mindig, vagy valamikor megváltozott?
2016. okt. 14. 16:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem mindig volt azért ennyire siralmas a helyzet. Mindenféle pózban csináltuk gyakrabban. Most mindig ugyanabban, hiába akarok mást is, és ritkább ahogyan írtam is.

:(

2016. okt. 15. 05:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs sok ötletem, azt nyilván jobban élvezi egy pasi, de nekem nem nagyon jó érzés, ha a kedvesem mem kaparja a hátamat.

Biztosan k akar térni, de akkor is mondd csak el, hogy ez gyenguszka, meg, hogy mi az oka a változásnak?

Ha nem teszel semmit, akkor meg így marad - még azt se látom benne, hogy "örökre", mert ez eléggé a vége felé mutat.

2016. okt. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!