Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én a kedves beszéd híve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én a kedves beszéd híve vagyok általában a kapcsolataimban. Mit tegyek, ha ezt abszolút nem kapom meg?

Figyelt kérdés
A párom arrogáns, önèrzetes, èrzèkeny ember. Folyton jön az igazságaival, egy lèpèssel mindig igyekszik előttem járni, megjövendölni, hogy nekünk mi lesz a jövőnk. Imádja a hangját hallani folytonosan, nem tűrve az ellentmondást. Elemezgetèsem megy èjjel-nappal. Inkább èrzem a főnökömnek. Tetteiben igyekszik ellensúlyozni ezt a dolgot. Úgy èrzem, uralni akar, a tetteiben együtt.

2018. jan. 30. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom az ilyet. Beszélj vele erről.

Viszont ha rosszul érzed magad vele konstans, akkor változtass valamin, akár azon, hogy vele vagy. Két ember kell egy kapcsolathoz

2018. jan. 30. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy egy ilyen bunkóval akkor??
2018. jan. 30. 11:48
 3/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
29%

Ignoráld a hülyeségeit?

Csak tedd azt mit jónak gondolsz, és tojd le, amikor jósnőt játszik. De ha jósolgat, akkor tréfásan rá is kérdezhet, hogy mennyi a tarifája, és természetben lehet-e törleszteni.

Az viszont fontos lenne, hogy átgondold mit szeretsz benne. Mi az amit csak ő tud neked megadni, amiért vele vagy még mindig. És oda rakni a többi tulajdonságát, és mérlegelni.

Az ember kialakult viselkedése többnyire olyan, "magát védje" (ez alól a szerelem állapota kivétel), neki ez a viselkedés a pajzsa. Így védi magát a kudarc, sérülés, csalódás szent szentháromságától. Ezt legyőzni csak úgy lehet, ha sikerül vele megértetned, hogy te nem az ellenséges vonalban játszol. Ha nem jön össze, akkor vagy elfogadod ezt, vagy találsz olyat, aki veled jobban egy hullámhosszon van.

De az is egy kimenetel, hogy ő maga dob ki, ha ostromlod a várfalát.

2018. jan. 30. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek vagy olyannal, akivel nem érzed jól magad, és nem vagytok egy hullámhosszon?
2018. jan. 30. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem, minek vagy együtt egy ilyen undortíó alakkal? Csak gratulálni tudok, de abban remélem nem reménykedsz, hogy ez valaha jobbra fog változni, mert maximum csak egyre rosszabb lesz. Nem tudom egyesek miért kínozzák magukat ilyen suttyókkal, amikor az ilyen kapcsolatoknál egyedül lenni is ezerszer jobb, de hát kinek mi.
2018. jan. 30. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy beszéltek róla, megértitek egymást, kompromisszumot köttök, alkalmazkodtok egymáshoz. Erről szól a párkapcsolat. A dolgok nem "vannak", a dolgokat ti "csináljátok". Csaináljátok úgy, hogy jó legyen.
2018. jan. 30. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor? Nos, Kérdező, akkor keresel mást helyette, vagy elviseled a rongy természetét. Mindegy, melyik.
2018. jan. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!