Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja egy pasinak, hogy "te vagy a legédesebb ember, akivel valaha találkoztam", akkor az azt jelenti, hogy abszolút nem vonzódik hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval ez lényegében egy barátzónába helyező mondat? Hogy látjátok ezt?2018. jan. 14. 12:46
2/12 anonim válasza:
Valamilyen szinten nyilván vonzódik, de hogy mennyire, azt nem lehet tudni.
3/12 anonim válasza:
Én sem gondolom hogy azt jelentené.
4/12 anonim válasza:
Nem lehet tudni, de az biztos, hogy van esélyed nála.
5/12 anonim válasza:
Igen, ez vastagon barátzóna. Ha egy nő aranyosnak, édesnek, cukinak nevez, akkor annyira vonzódik hozzád, mint egy kiskutyához vagy egy kisgyerekhez.
6/12 anonim válasza:
Igen, tényleg kiskutya, kiscica effektus, de innen van kitörési lehetőség tapasztalatom alapján. Szóval szerintem még mindig több esélyed van, ha aranyosnak, édesnek, cukinak tart mintha semminek, csak úgy te lennél a lelki szemetesládája.
7/12 anonim válasza:
Kétesélyes. Lehet teljesen barátzóna mondat is, meg lépjél már, mert tetszel mondat is. Én nőként legalábbis el tudom képzelni hogy mindkét esélyben mondanék valakinek ilyet. Mondjuk ha látok esélyt arra, hogy az általam barátzónázott ember érezhet irántam többet, akkor biztos nem mondok neki ilyet, mert véletlenül se akarnám megerősíteni benne, hogy esetleg tetszik nekem. De annak akivel el van rendezve hogy ki mit érez és teljesen csak barátok vagyunk simán mondanék ilyet. De inkább olyannak mondanám aki tetszik, de konkrétan nem merem neki elmondani, csak ilyen "ködösen":D
8/12 anonim válasza:
Én a szerelmem édesnek hívom, mert nekem nagyon édes, és érdekes, mégis nagyon is vonzó számomra.
9/12 anonim válasza:
@7
Priviben kikérhetném a véleményed egy hasonló szituációval kapcsolatban? :)
10/12 anonim válasza:
""te vagy a legédesebb ember, akivel valaha találkoztam"
100%, hogy barátzóna !!
ha szó szerint így mondja a nő. miért? mert aki tetszik neki, az férfi. aki nem jön be neki, az ember.
ha 1 nő az emberi mivoltodat méltatja, annak nem kellesz, a szemében nem vagy férfi. nem azt mondta, hogy jó pasi vagy, hanem mint ember (!) vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!