6 órám volt eddig vezetésből, abszolút kezdő vagyok, és nagyon el vagyok keseredve. Olyan bénának érzem magam, forgalomban is. Ki fog ez alakulni valaha?
köszi
plusz órákat mindenképpen venni fogok, mert annak nem látom értelmét, hogy megbukjak amikor tudom, hogy még nem vagyok felkészülve - persze nyilván erről majd a végefelé lenne jobb nyilatkozni, mert 6 óra után még nem jósolható meg, hogy mi lesz a kimenetel.
pedig még ha úgy nézzük a forgalomban sem kellene kinnlenned, hanem rutinpályán, ahol megtanulnál bánni az autóval.
De hát ami működik, nincs vele gond(rutin oktatásra és vizsgára gondolok) azt jó magyar szokás szerint tegyük tönkre.
# 2
1-es vagyok. Azt írtam hogy a rutinos autókezeléshez nem elég a 30 óra, és te azt írtad hogy venni akarsz majd plusz órákat is. Szerintem én voltam félreérthető. Valóban azt írtam hogy kevés a 30 óra ahhoz hogy rutinból kezeld az autót, de én úgy gondoltam hogy a rutinhoz a 30 óra sokszorosa kell majd, amit nem feltétlenül fizetős órákon kell megszerezni, mert akkor még a 100-ik órán is fizetni kellene. Tessék a 30-ik óra után szépen higgadtan levizsgázni, és utána önállóan, kellő odafigyeléssel enni a kilométereket, és majd csak párezer km után válik minden rutinossá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!