Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire idegesíti a nőket az ha egy férfi abszolút nem közlekedik feléjük és hidegen hagyja őket?
Gondolom idegesíti....mert baráti társaság munkahely stb. Vannak olyan nők akikre az összes férfi rámegy.
Na én meg nem teljesen érdektelenséget mutatok feléjük és talán emiatt többször hallottam hátam mögött hogy tuti meleg vagyok, meg úgy érzem máshogy állnak hozzám ezek a nők
Nem tudom ez miért lep meg :D
31/f
A kérdés eléggé kétértelmű. Ha egy olyan pasi nem közeledik a nő felé, akit amúgy a nő kedvel, az szomorúvá teszi. Oké, természetesen itt is vannak olyan esetek, amikor a nő nen képes elfogadni, és vagy bosszút áll (ismertem ilyet), vagy tovább nyomul. De mindkét esetben szomorúságot vált ki az illetőből.
A másik eset is relatív. Vannak olyan nők/lányok, akik élvezik, ha állandóan körbe vannak rajongva, élvezik a felék irányuló figyelmet. Én speciel utálom, ha egy férfi, aki ráadásul nem is tetszik, nyomul, és kelletlenül beférkőzik a magánszférámba. Tehát az olyanokat inkább hagyja hidegen a létezésem, mint állandóan a sarkamban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!