Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire idegesíti a nőket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire idegesíti a nőket az ha egy férfi abszolút nem közlekedik feléjük és hidegen hagyja őket?

Figyelt kérdés

Gondolom idegesíti....mert baráti társaság munkahely stb. Vannak olyan nők akikre az összes férfi rámegy.

Na én meg nem teljesen érdektelenséget mutatok feléjük és talán emiatt többször hallottam hátam mögött hogy tuti meleg vagyok, meg úgy érzem máshogy állnak hozzám ezek a nők

2018. jan. 10. 07:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom ez miért lep meg :D

31/f

2018. jan. 10. 07:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Neked van időd ilyen hülyeségeken filózni? :D
2018. jan. 10. 08:06
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

A kérdés eléggé kétértelmű. Ha egy olyan pasi nem közeledik a nő felé, akit amúgy a nő kedvel, az szomorúvá teszi. Oké, természetesen itt is vannak olyan esetek, amikor a nő nen képes elfogadni, és vagy bosszút áll (ismertem ilyet), vagy tovább nyomul. De mindkét esetben szomorúságot vált ki az illetőből.

A másik eset is relatív. Vannak olyan nők/lányok, akik élvezik, ha állandóan körbe vannak rajongva, élvezik a felék irányuló figyelmet. Én speciel utálom, ha egy férfi, aki ráadásul nem is tetszik, nyomul, és kelletlenül beférkőzik a magánszférámba. Tehát az olyanokat inkább hagyja hidegen a létezésem, mint állandóan a sarkamban legyen.

2018. jan. 10. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Én azt vettem észre, hogy kifejezetten megnyugtatja a csajokat, ha nem közeledek feléjük! LOL!
2018. jan. 10. 08:21
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem _közlekedsz_ feléjük? Hehe...
2018. jan. 10. 08:25
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem érdekelt az akit nem érdeklem. Nem is értem a kérdést hogy ki az a hülye aki olyan szekér után fut ami nem veszi fel.
2018. jan. 10. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel a nőnek, akkor még meg is könnyebbül, hogy nem "közlekedsz" felé. :D
2018. jan. 10. 09:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Én speciel úgy vagyok vele, hogy ha mondjuk munkahelyen valaki kerül és nem keresi a társaságom akkor nem bír, engem pedig ez nem érdekel, tehát nem sok esélye van, hogy akár elgondolkodnék rajta, hogy így akar kitűnni vagy valami.
2018. jan. 10. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Őket is hidegen hagyja.
2018. jan. 10. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem idegesít. Azzal foglalkozom, aki foglalkozik velem, ennyi. Nincs nekem energiám arra, hogy kitaláljam, ki miért kerülget. Aki keres, annak örülök és azzal foglalkozom, azt keresem én is, ha jó társaság mellé. Aki nem, azt meg leszarom, lázadjon, ahogy akar.
2018. jan. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!