Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el huszonévesen ismerkedni, ha eddig
abszolút nem voltak jelen az életemben a nők?
Szerintem neked nem is kell barátnő! Most komolyan, képes vagy elnézni, ahogy 20 ember rohangál egy labda után, és ha valaki utoléri, akkor belerúg egyet? Oké, ovis korban ez még vicces volt, de azóta én már felnőttem. És ezt "sport"-nak titulálják. A társadalom jelenlegi szintjére jó példa, hogy miért ilyen népszerű a foci. A legprimitívebb sport, amit még a legprimitívebb emberek is képesek megérteni (és persze utána lehet balhézni). A gólok, tehát a győzelmet jelentő tényezők számolása pedig legalább nem haladják az átlag néző matematikai kvalitásait (3-ig általában legalább el tudnak számolni).
2016. ápr. 22. 15:45
Szerintem ez a helyzet annyiban hátráztató, hogy keveset vagy olyan környezetben ahol nők is vannak. Az, hogy miről mennyit és hogyan tudsz vagy nem tudsz beszélni nagyon sokadrendű dolog. Én nagyon sok témában jártas vagyok, több mindenben egészen mélyremenően. Politika, tudományok, sport és rengeteg más dologban. És ez nem feltétlen ér sokat akkor amikor nőkkel ismerkedek. Alig ismerkedek olyan lányokkal/nőkkel akikkel bármilyen témában is komolyabban lehetne beszélgetni. Sokuk egyszerűen csak hallgat amikor valamibe mélyebben próbálok belemenni. Szóval szerintem elég, ha felületesen véleményezel bizonyos témákat, mert többnyire nem fogsz olyannal összeakadni, aki többet igényelne mint amit egy teljesen hétköznapi ember hozzá tud szólni valamihez.
2016. ápr. 22. 16:09
Kérdező azt javaslom probalkozz majd csak lesz valami, én is meglepodtem de tok sok csajt érdekel a foci
#1es válaszolo! szerinted mi az igazi sport? Az esport?? :D a foci konkrét az egyik legegyszerűbb, és emiatt legnépszerubb sport a világon. Miért baj az hogy primitív? Igen csak 22 ember meg egy labda. De epmondanám neked hogy volt olyan hogy egy focimeccs miatt félbe szakadt a világháború csatája, volt hogy emiatt háború is kitört. Szóval olyan mint az élet. Néha unalmas, néha zseniális, néha békes, néha háborús.. Ez igaz persze minden sportra dehát ezt hogy is lehetne bárkinek elmonfani aki jó eséllyel soha nem élte meg azt h utolsó percben nyer a csapata, sötétedésig focizik két pulcsi közti kapura stb.... De a legszomorúbb az h ha még van is róla véleményed ami negatív akkor egy ilyen kérdéshez miért ezt kell beirni...
Gondolom csak egy unatkozó kocka vagy aki mindenhol stadionozik, Orbánozik, nácizik stb... (nem vagyok fideszes)
Kedves egyes! Az olyanok mint te a társadalom szégyene!!
Kérdező bocs h ilyen hosszan írtam az egywsnek de ezt muszáj volt :)
2016. ápr. 22. 16:10
4/7 A kérdező kommentje:
#1: Te is jól tudsz általánosítani, grat. Konkrétan az összes diplomás mérnök ismerősöm él hal a fociért, de biztosan primitív sport. Arról nem is beszélve, hogy egy egész kultúra épül köré. Inkább a te primitív gondolkodásmódodat tükrözi, hogy csak ennyit szűrsz le ebből a sportból. Na a kérdéshez visszatérve: A nőket mégis milyen témák érdeklik? Milyen téren fejlesszem a háttértudásomat és az ismereteimet, hogy egyáltalán képes legyen velük normálisan kommunikálni? Mint már említettem, nem volt lány osztálytársam, így viszonyítási alapom sincs, azzal kapcsolatban, hogy más fiú/férfi miről beszélgethet egy csajjal.
Én nő vagyok, de társalogni neten tanultam meg. Chateltem, leveleztem, flörtölni is így tanultam meg. Itt van idő reagálni, végiggondolni mindent, aztán belejöttem itt és sokkal egyszerűbb lett élőben is. Meg aztán férfiként sokszor elég hallgatni és meghallgatni. :)
2016. máj. 5. 21:11
Jah, igen. Nem vagyunk űrlények.:P Általános témákról szoktam pasikkal beszélgetni, valaki nemrég pont átküldött egy vicces videót, ami szakmámhoz köthető, egy másik sráccal pedig a vízilabdás förtelmes plakátokról beszélgettünk. Semmi extra. Ha néha ránézel egy hírportálra, hogy képben legyél, az pont elég.
2016. máj. 5. 21:16
A varázsszó: irgalmatlan sok pénz, különben esélytelen csóróként.
2016. máj. 6. 15:04
Kapcsolódó kérdések: