Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan férfi, akinek eddig az egész életében egyáltalán nem voltak jelen a nők?
Hát ez most nagy közhely lesz de keress valami sportot hobbit onnan lesznek haverjaid pl aztán mehet a többi. Lényeg hogy olyasmi legyen amivel jól elvagy. Ha nincs ilyen dolog csak nagyon elvontak akkor bajban vagy akkor kénytelen leszel magadat megerőltetni.
Az mondjuk elég fura ha egy bme méretű közegből sem tudsz magában haverokat szerezni és ismertem a fél sulit anno :D
A nők már más tészta ahhoz sajnos jól is kell kinézni hogy jók legyenek az esélyeid és egy erős anyagi háttér sem hátrány általában. A normálisnak vélt lányok is akkor állnak le veled inkább ha külsőre szimpi vagy nekik szóval ez sajna nem mendemonda. Hát röviden kb ennyi.
Hasonlóan vagyok mint te. Egyetlen olyan országban sem szoktam csajozni amelyik visszafelé fejlődik vagy amelyik a feudalizmusba zuhant vissza. De a fejlett országokban egészen más a helyzet, ahogy kilépek tuti hogy fél órán belül be szoktam csajozni. Egy olyan hasonlattal lehetne mondani, hogy egy hulladéklerakó telepen sem szokott csajozni az ember. Akkor sem ha charmos és gazdag a férfi, a hölgy meg egy szépségkirálynő. Hanem egy kicsit más környezet szükséges.
Utazz olyan országokban ahol el tudnád képzelni a házaséletet. Meg fogsz lepődni mert még válogathatsz is a lányok közt.
1. fejleszd a személyiségedet soft skillek nagyon fontosak,nem csak csajozás végett,hanem későbbi munkádban.
2. Legyen normális jó fizető munkahelyed vagy céged(soft skillek ide is kellenek),BME-s vagy ezzel nem hinném gond lesz
3. Kezdj el kondizni,mert 52kg-al ne akarj csajozni maximum a nagyon igénytelen rusnya dagadt nők közül válogathatsz akiktől max hányni fogsz.
Neked minimu 30-40 kg-t fel kell szedned,mivel a nők mondták mindig is 80kg alatt a férfi nem férfi és IZOMba legyen lehetőleg,de semmiképpen se vékony és nem dagadt,bár ha elhízott fél ponttal jobb,a vékony pasikat nem,hogy nem tartják férfinak hanem lealázzák porig őket a sárga földig.
4. Kell normális ruhatár a ,,programozó lettem igénytelen állat" pólót azonnal dobd el,szerintem keres egy stylistot is,ez nem lesz olcsó akár több százezer forint,vagy segíthetek én is ruhavásárlásba,ebben profi vagyok kiváló stílusom van.
5. Legyen stílusod,hogy nem a sarki kocsmába mész hanem luxus étterem akár,legyen meg az öltönyös imidzsed a nők bolondulnak érte,engem sokszor szedtek szét öltönyöm végett plusz ugye hozzá jön a kisportolt test.
Ezek nagyon fontosak,így bármilyen csajod lehet,kitárulnak a lehetőségek.
Ha nem változol lehet max egy két lepattant csaj akik senkinek sem kellenek.
De el lehetérni,csak kőkemény munka kell hozzá,céltudatosság és igen pénz is,de az élethez is.
Nyilván ha válogatni akarsz a nők között és nem beérni ami jutott.
Olyan ez mint programozóknál aki fejleszti magát fejlődik keresi a lehetőséget az válogathat:
-Microsoft
-Morgan stanley
Aki ilyen átlagos az mehet KisJauzsi KFT-jéhez nettó 200-ért és fogja be a pofáját.
Na az ismerkedésben ugyanez.
Fejlődni kell mind soft skillekben,bvelsőleg és külsőleg is és anyagilag is,ez van el kell fogadni.
Vagy be kell érni azzal ami jut,a nem kívánatos nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!