Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan ember, akinek -ha kicserélnék a testét- rögtön megváltozna az egész élete?
Keres egy személyi edzôt es heti 4 edzést tolj plusz napi 8-10 étkezés:
1.kaja: 100g zab dupla adag fehérje
2.kaja: 200g tonhal 100g pufirizs
3.kaja: dupla adag tömegnövelô
4.kaja: 100g mellfilé 100g rizs
6.kaja: 100g zab dupla adag fehérje sék
7.kaja: 100g csirkemell 100g rizs
8.kaja: 200g tonhal 50-100g pufirizs
Edzés
9.kaja: dupla adag tömegnövelô
10.kaja: 150g csirkemell 100g rizs
11.kaja dupla adag fehérje
12.kaja akár 200g zsírszegény túró
Így ezeket ennek kell 0-24-ben szinte,
személyi edzôvel toljad elôre mondom dràga lesz,de ha akarsz csajt akkor 53kilosan felejtsd el.neked egy 40-est fel kell szedned,ha csajt akarsz ez van.
Nem vagy ferfias a szemukbe.
A lànyok mindig mondjàk 80kiló alatt a pasi nem pasi,hozzàm ne merjen szólni vagy érni mert megalàzom és elhànyom magam nekem ferfi kell akit kívànok,vekony kisfiut meghagyom a maradeknak.
Ezt lanyok mondjak.
Ha nincsen pénzed akkor ideje el menj dolgozni azonnal egyetem mellett.
A nôket csak a végeredmény érdekli a bajod nem,old meg vagy ne akarj szexelni.
Igy vannak vele.
Az utolsó leírt mindent.
Engem se érdekelne ilyen téren más baja. Én husis voltam,nem éreztem magam jol és nekiáltam edzeni keményen,a töbségét othon és nem volt edzőm se. És igen,megváltozott minden.
A testemmel, alkatommal nincs gond, én csak a fejemet cserélném le....
A testen leheti ngyen is alakítani.
Neked utolso minimum 105kg-nak kellene lenned,heti 2 edzés öt forintot se ér,ha valamit csinalsz normalisan csinald,a lànyoknak ez nagyon fontos,az én kategóriàmnak.
80 alatt nincsen ferfi csak kisfiucska.
Ezt lànyok mondjàk hidd el,nekem konkretan olyanok voltak,hogy lànnyal beszéltem félóràt màr jött szexelni randi nélkül,közben meg randizott màr 3-szor egy gyerekkel én meg szexeltem vele.
Ezért mondom,mindnek a testem nagyon bejött,imàdtàk,azonnal orgazmusa volt szinte,mondta is tobn,hogy neki csak izmos férfi kell aki vékony az húzzon el,mert nem hogy szexelni de szóba nem àllna vele.
Tehat melózzàl,eddzél,vegyél kivàló ruhàkat.
Az én párod 170cm er és jó kigyurt (nem felfujt tömegnövelővel) , kb 100kilo. És imádod a testét is. Inkább ő,mint egy magas,de vékony pasi.
De mindenkinek más a véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!