Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire idegesíti a nőket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire idegesíti a nőket az ha egy férfi abszolút nem közlekedik feléjük és hidegen hagyja őket?

Figyelt kérdés

Gondolom idegesíti....mert baráti társaság munkahely stb. Vannak olyan nők akikre az összes férfi rámegy.

Na én meg nem teljesen érdektelenséget mutatok feléjük és talán emiatt többször hallottam hátam mögött hogy tuti meleg vagyok, meg úgy érzem máshogy állnak hozzám ezek a nők

2018. jan. 10. 07:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A nők ugyanúgy lesz**ják azokat a pasikat, akik iránt nem vonzódnak, tök mindegy hogy nyomulnak rájuk vagy hidegen hagyják őket. Előbbi esetben talán még rossz vége is lehet (molesztálás, zaklatás), de tény, hogy semmivel nem lesz több sikered (a többszöri hódolás/bókolás sikerrel való megkoronázása csak a Disney tündérmesékben működik) utóbbi esetben meg még szívességet is fogsz tenni a nőket (társaságban pl. munkahelyen ráadásul még ki is leszel közösítve). Nyugodj meg, neki nem lesz egy csepp bűntudata sem, miközben a saját bőrén tapasztalja, hogy sokkal jobb pasik is elalélnak tőle. Egyébként én is azt a taktikát követem, hogy annyi érdeklődést mutatok valaki iránt, amennyit visszakapok. Ha ezen múlik a szüzességem további megléte, hát akkor legyen, de a tartásomat/énképemet nem fogok feleslegesen rombolni egy nagyképű/egoista kishercegnő miatt.
2018. jan. 10. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

engem nem idegesít. ha még érdekelne is, akkor se idegesítene, max egy kicsit elszontyolódék rajta, de hamar túltenném magam.

nem gondolnám azt se hogy meleg. nem foglalkozok mások szerelmi életével.

2018. jan. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!