Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mekkora része érez ilyesmit a szex iránt? Vagyis abszolút semmit.
Felírtak nekem egy gyógyszert, amitől a libidóm nemhogy 0 lett, de még annál is lejjebb. És érzem ezt hapsi létemre, ha most jönne valaki a szexxel, lehet, elszaladnék valamerre. Meg jöhetne akármilyen szép, kívánatos nő, egyáltalán nem érdekelne.
Csak úgy belegondoltam, mennyit variálnak a nők a gyógynövényekkel, fogamzásgátlókkal, amik ilyen hatásokat válthatnak ki.
Meg a párok keresik magukban, meg egymásban a hibát, hogy szexi fehérnemű, meg a bánat tudja még mi...
mit szedsz!?
érdekel..de tényleg.
olyan étvágyam van hogy napi 3x recska is alig tud kordában tartani, képtelen vagyok koncentrálni a munkámra, sportra stb...
Nekem is van ilyen, de csak időszakosan nem kívánom, gyógyszert nem szedek.
Nem kéne szedned azt a gyógyszert, mert nem egészséges, hogy egyáltalán nincs libidód.
#1, egy mezei vérnyomáscsökkentő, de ha nagy étvágyad van, akkor jön majd az elhízás, férfiaknak az meg beteszi a kulcsot. Addig örülj, amíg ilyen vagy, ne akard siettetni az öregedést. :)
Amúgy mindenkire másképp hatnak a gyógyszerek, van nő, akinek nagyobb lesz a szexre az étvágya, van, akinek teljesen kiöli. Mondjuk sokféle gyógyszer is van erre.
"egy mezei vérnyomáscsökkentő"
Nem beta-blokkoló? Mert azok köztudomásúan csökkentik a libidót, sőt, impotenciát okoznak férfiaknál.
Egyébként ahogy a fogamzásgátlóknál is, vérnyomáscsökkentőknél is lehet mérlegelni a mellékhatások függvényében (ami mindenkinél egyedi) a más típusú gyógyszerre való váltást.
Pl. beta-blokkoló helyett ACE-gátlót, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!