Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy abszolut nem
élvezem a szexet a barátommal?
Figyelt kérdés
Másfèl ève vagyunk együtt. Èn szűz voltam mikor összejöttünk ès nagyon kivántam már a szexet. De sajnos az első 8-9 hónap azzal telt, hogy hozzá szokjak ès hogy belèm tudjon hatolni. Mikor csinált valamit èn 8 hónapig ilyenkor mindig remegni,sìrni kezdtem, alig kaptam levegőt,remegtek a szemeim, ès annyira megfeszült a testem h meg se birtam moccanni. Aztán kb a 9. Hónap után már nem jelentkeztek ezek a dolgok, ès már gyakrabban csináljuk, viszont ahhoz kèpest h imádom a barátomat, ès nagyon kivánom őt, szexnèl lefagyok, èa magától a szextől fèlek holott iszonyatosan kivánom èa a barátomat is, imádom kielègiteni. Ès èrzelmeket se tudok belevinni. Viszont jó lenne változtani ezen :( (Hozzá teszem elèg rossz volt a gyerekkorom,apám rengeteget ivott, viszont sose èrt engem semmilyen szexuális zaklatás senkitől)
Szerintem téged valószínűleg zaklattak, csak az agyad blokkolta az emléket, de így jön elő most. Egy szakembert érdemes lenne felkeresned, ő talán pontosan fel tud téged térképezni. Mindenképp ajánlom!
2016. jan. 8. 15:25
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az èrtelmes válaszokat!
Azèrt irtam ide ki a kèrdèsemet, mert nagyon bizarrnak gondolom ezt ami törtènt velem hónapokig,mèg sose hallottam ilyet senkitől. Ès elèggè megvagyok ijjedve, de elmegyek egy pszichologushoz..
2016. jan. 8. 15:37
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen agyadban kell változtatni valami orvossal vagy anélkül.
Olyan nincs hogy kívánnád a szexet, de nem jönnek elő még az ösztönök sem és lefagysz meg mittudom én... muszáj kutatnod az emlékeid között!
2016. jan. 8. 15:47
6/9 anonim válasza:
És amikor magadat kényezteted? Vagy ha nem hatol be csak simogat és kényeztet? Ha tudod hogy nem fog behatolni akkor is előjön ez?
2016. jan. 8. 16:10
7/9 A kérdező kommentje:
Masztizás közben nincs semmi. Amikor èn nyulok magamhoz. Ès ez elèg sokszor megtörtènik mert iszonyatosan kivánom azt h eltudjak èlvezni. Szoval az nagyon jó ha èn kènyeztetem magam. Viszont ha a barátom szeretne,akkor leblokkolok szó szerint, nagyon ritkán èlvezem azt sajnos :( de gondolom ez nem normális igy
Hála istennek a barátom nagyon megèrtő, ès azèrt igyekszem sokszor kènyeztetni őt. Dehát azèrt az intimitás elèggè hiányzik a kapcsolatból
2016. jan. 8. 16:17
8/9 anonim válasza:
Na, azóta mi a helyzet? Elmentél pszichológushoz? Együtt vagy még a barátoddal? :)
2018. dec. 23. 22:43
9/9 anonim válasza:
Csak a barátod gyengédsége, és az együttmasztizás fog szerintem segíteni. Ha úgyis kielégíted, akkor egy ideig ne rakja be, hanem együtt simogassátok ujjazzátok a puncikádat. amikor úgy is elmész, akkor csinálja az ujjazást nyalást ő egyedül, és csak jóval utána vegyétek be a játékba a dákóját, szerintem sikerülni fog, de akár hónapokba is telhet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!