Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csábítsam el az abszolú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el az abszolút bombanőt?

Figyelt kérdés

Munka kapcsán megismertem egy fiatal csajt aki valami elképesztő! Eleve az, hogy milyen szép arca van vinné a pálmát mert én már ott elvesztem, de nem egy kitartott buta liba hanem egy jó cégnél jó pozícióban dolgozó tök kedves és értelmes csaj. Nem tipikus. Mondtam, hogy munka kapcsán találkoztunk ez részben igaz de közös ismerősünk is van és igazából miatta mentem oda, szóval ez még jól jöhet akár.

Mikor beszélgettünk nagyon mosolygós volt és kedves, hamar egymásra hangolódtunk úgy érzem. Aztán szóba jöttek a tanulmányok meg, hogy ki mit tanult és hol és szóba jött, hogy ő ebből meg abból is jelessel átment és mondtam is neki, hogy vao ez nem semmi, nem sok ismerősömnek sikerült így, bár engem is korrepetált volna (ehmmm) értitek fényeztem az intellektusát. És nagyon be is jött neki ahogy láttam csak úgy dobálta a haját meg pironkodott mosolygott. De tényleg ügyes ha így van (én nem mondtam neki, hogy egyébként hamar otthagytam azt a sz*rt), tényleg okos lány. Meg nem akartam bókolni neki a külsejét illetően hiszen gondolom minden nap megkapja mennyire szép, meg de jó a s*gged stb, lehet már elege is van. Mikor lekísért előadtam az éhes férfit és, hogy pont ebéd idő van, van erre valami jó hely, velem tartasz? Megköszönte de nem, sok a dolga, mondtam, hogy jó akkor én is sietek de láttam, hogy van ott kávézójuk és arra viszont nem tudott nemet mondani szóval kávézgattunk még egy 20 percet közben arról is beszéltünk amiért én oda mentem de más téma is szóba jött. Többek között, hogy ki mit sportol itt ő is megdicsért, hogy gondolta, hogy nem véletlenül áll olyan jól az ing. Nehéz volt visszafognom magam mert a popsi a gyengém, hogy ne hozzam szóba milyen elképesztő feneke van, de mivel gyanítóm minden melós az eszébe juttatja amíg elér melóba ezért nem perverzkedtem.

Igazi imádnivaló lány, humoros, okos és nekem az ideálom külsőre. Olyan mint egy Magyar Angelina Jolie csak szebb :) No azért én nem pont Brad Pittre hasonlítok, de én sem panaszkodhatom meg próbálom kihozni magamból a maximumot :) A lényeg: Még egyszer biztos, hogy találkozunk amikor nekem vissza kell mennem. Legalábbis remélem, hogy megint ő "vesz kezelésbe". Fogalmam sincs van-e valakije mikor erre kacsintgattam tök másról kezdett beszélni és utána nem tudtam újra szóba hozni. Van az ismerősöm akit említettem de nem tudom vele mit csináljak, hogy kössem össze a szálakat. Meglepődnék ha szingli lenne de a jelekből ítélve neki is feldobtam a napját, franc tudja mi lesz ebből engem nagyon feldobott. Rákerestem neten de nem látni semmit, bekövetni meg nyilván nem fogom.

2018. jan. 20. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
A lányok nem szeretik, ha valaki ennyire rajong értük és nem úgy tekint rájuk, mint egy egyenrangú partner, aki mellett önmaga lehet, hanem csak feszengsz és meg akarsz neki felelni, mert valami istennőnek tekinted. Az ilyenekből nemis szokott kapcsolat lenni. Vegyél vissza, ő is csak ember, ha úgy érzed, hogy neked túl jó, akkor inkább hagyd..vagy próbáld meghódítani, de ne legyél ilyen szánalmas kiskutya, aki egy szép arctól már nyáladzik.
2018. jan. 20. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy kiskutyaként viselkedtem volna nem tudom honnan vetted. Magamba meg had örüljek már. Sőt kifejezetten visszafogtam magam de ezt is írtam.
2018. jan. 20. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezt akkor is érzik rajtad :D Amúgy meg nem kell sehogy elcsábítani, add önmagad, legyél vele udvarias, aztán ha ő is akarja, úgyis alkul minden magától. Ha nem akarja, akkor a csillagokat is lehozhatod, úgy sem fogja akarni.
2018. jan. 20. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Teljes érdektelenséggel és barátságos viselkedéssel.
2018. jan. 20. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Nincs erre külön recept. A bombanő is csak ember. Ha ennyire isteníted őt, akkor tuti görcsös leszel... szóval csak lazán kéne, humorral... 😃
2018. jan. 20. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Olyan módszer kell, amivel garantált a siker?

Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és egy pindurkát még annál is többel.

2018. jan. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!