Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátom" abszolút nem foglalkozik velem, szerintetek megcsal?
Nem hív fel,nem keres ,nem hiányzom neki . Ez az állapot kb fél éve tart,többször is próbáltam megbeszélni mi baja van,de azt mondja nincsen semmi,csak sok a dolga és nem férek bele az időbe ... Kb 20 percre lakunk egymástól,és havonta egyszer találkozunk .Vagy annyit se. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esik,amikor mondom,hogy ennek igy semmi értelme azt mondja hisztis vagyok és ne hülyéskedjek már .. Már egy ideje nem erőltetem a dolgot,úgy értve én sem keresem,pedig nagyon hiányzik .Nem tudom miért tiltakozik ennyire az ellen,hogy "szakítsunk" ,ha eddig sem volt valami sok kapcsolat köztünk ..
Nem érdemes tovább foglalkoznom vele ugye ?
Gondolom néha megdug, és ennyi.
Ez nem párkapcsolat, ezt az embert te nem érdekled, szakíts vele minél előbb!
Fogsz találni idővel egy olyan srácot, aki szeret és törődik veled,ebben biztos vagyok! :)
nem érdemes
lapát,még ha fáj is
te tedd meg,ne őrá várj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!