Miert ilyen? Nem foglalkozik velunk egyaltalan. Mintha abszolut nem szeretne minket (a sajat fiat sem).
Én úgy gondolom, hogy ha valaki ennyire nem akarja tartani a kapcsolatot, akkor azt kár erőltetni. Van, akit nem zavar, ha egyedül hal meg.
Ti mindent megtettetek.
"Felnevelte a gyerekét és most már szeretne élni is szerintem."
Szerintem az igazi szülő-gyerek kapcsolat nem szakad meg azután, hogy a gyerek kirepül.. Ahol igen, az nagyon sajnálatos és szánalmas is. Nem arról van ebben az esetben szó, hogy az anyós támogassa őket anyagilag, hanem hogy ugyan már érdeklődjön egy kicsit felőlük és az unokája felől. Azért eléggé megdöbbentő ez a hozzáállás.
Azt írtad, hogy a férjedet gyerekként nem is akarta, meg régebben is ilyen távolságtartó volt. Az unokájára sem kíváncsi.
Akkor minek akarod, hogy változzon a helyzet? Minek akarod a szorosabb családi kapcsolatot?? Hagyd magára, igaz egy rokonnal kevesebb, de legalább akikkel körbe vagytok véve, szeretnek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!