Anyának "nincs ideje" rám, nem foglalkozik velem, nem beszélgetünk. Miért csinálja ezt?
1 szót sem váltunk! Nem hiszem el, hogy annyira fáradt lenne, mikor csak összedob egy ebédet, és ennyi...
Le se szar...
Bezzeg suliidőben én csináljak mindent, mert hát miért is ne.. 4-re érek haza, kitakarítok, elmosogatok, stb, ott tartok, hogy este 7 óra és még nem tanultam, nem foglalkoztam az állataimmal, ráadásul rengeteg kisvizsgám lesz decemberben, és még alig tudok valamit, mert egyszerűen nincs időm kidolgozni a tételeket.. Általában 1 körül megyek aludni suliidőbe és 5:40-kor kelek... Nem kicsit vagyok már ki idegileg..
Erre anya mondja, hogy fáradt.. már nevetséges :((
16/L
Valakinek nagyon el kellene beszélgetnie az anyukáddal! Én is itthon vagyok a kicsivel, de a 16 éves lányomat nem terhelem házimunkával hétközben, hanem próbálom megteremteni a feltételeket, hogy tanulhasson.
Ez nem nevetséges, hanem GÁZ. Jaj de megmondanám neki!
36/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!