Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom miert nem foglalkozik velem?
Figyelt kérdés
Hianyolom azt a torodest mint a tobbi fiu folytata,velem van a baj hogy bem kapok meg semmi torodest?eddig egyik fiu sem varta es nem is tudta hogy mi a fontos nekem Velem van a baj?atlagis kany vagyok,es alkandian en puszilgatom,olelgetem,nem olel csak a sexet mondja allandian.2015. okt. 16. 23:32
1/2 anonim válasza:
Ez nem normális,én állandón ölelgetem a barátnőmet,sokszor már neki van elege belőle.
Szerintem nem szerelemből van veled hanem valamilyen más okból.
2/2 anonim válasza:
Borzalmas a helyesírásod,alig lehet kibetűzni!
Nem szerelmesek beléd,csak szexet akarnak.
Nem kell rögtön ágyba bújni,akkor talán tisztelnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!