Ismer valaki Kaposváron, vagy környékén megbízható "médiumot" (nem tudom ez-e a megfelelő kifejezés), vagy jóst, aki átoklevétellel foglalkozik? Abszolút járatlan vagyok a témában, és kérem a szkeptikusok kíméljenek a kötekedő válaszokkal
ITT jó, értelmes választ nemigen fogsz kapni, ide csak hitetlenek járnak, akik nem hisznek az ilyenekben de jönnek oltogatni.
Sajnos nem tudok mondani, de ezt jobb, ha tudod, itt normális ember nincs! (Ritka)
Első: itt csak nem normális emberek vannak, akik hisznek a babonákban.
Nem lehet megátkozni senkit, így azt levenni sem lehet. Meg kell oldani a problémákat.
Aki sok pénzért "leveszi" az átkot, az is ezt fogja mondani.
#3 (kérdező)
"... valóban, a jósok hozzá szokták tenni, hogy támpontot adhatnak ugyan, de mindenki maga irányítja életét...)
Itt van az eb elhantolva!
A jós bejelenti tehát, hogy amit mondott pénzedért, nem vállal felelősséget, ha a sok jó, amit igért, nem válik be, te tehetsz róla!
(Fele ennyiért én ugyanezen fenntartásokkal kétszer annyi jót, szépet, gazdagságot jósolok neked, vagy bárkinek, akit rá tudok szedni!)
De hát mit lehet erre válaszolni?
1. Menj el Gipsz Jakabnéhoz, Kökörcsin utca 23., ő olcsón leveszi az átkot, mondjuk 5 ezeré', és minden oké lesz.
2. Ezek csalók, nincsenek átkok, így azokat levenni sem lehet, a problémáidat magadnak kell megoldani.
Most komolyan, az első választ tartanád hitelesebbnek? Most tényleg az a hülye aki a második választ adja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!