Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mutatni abszolút rossz külsejű férfiakat képen?
Figyelt kérdés
Egy férfi vagyok, aki nem elégedett magával és szeretné tudni, milyen másokhoz képest.2017. ápr. 9. 13:29
2/19 anonim válasza:
3/19 anonim válasza:
Ezek már abszolút rossz külsejűek? Hozzám képest bugyinedvesítően néznek ki.
4/19 anonim válasza:
Az első hozzászóló által linkelt pasi kimondottan helyes.
5/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
Bereczki Zoli számomra abszolút ronda,de nála a legkevesebb baj a kinézet.Nagyon kiállhatatlan,fogalmam sincs,a Szinetár Dóra mit szerethetett rajta anno.
Ő egy tök jó színész,de valami iszonyat ronda fejre,a fogberendezéséről nem is szólva.Csak szerencséje volt és ez vált a védjegyévé.Hangilag is 12 egy tucat.
8/19 anonim válasza:
# 5: Hát ez az, hogy Cumberbatch nem egy álompasi külsőre, de ugye, hogy mit tesz a kisugárzás?! :)
És ez mindenkire igaz, nem csak a celebekre!
9/19 anonim válasza:
Mondjuk én meg azt nem értem, hogy Bereczki mit evett Szinetár Dórán :D Szerintem ő egyáltalán nem ronda pasi. Benedict Cumberbatch persze csúnyácska, de nem az az abszolút ronda külsejű akire a kérdező gondolt. Ebből is látszik mennyire különbözőek vagyunk, teljesen relatív :)
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!