Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mutatni abszolút rossz külsejű férfiakat képen?
Figyelt kérdés
Egy férfi vagyok, aki nem elégedett magával és szeretné tudni, milyen másokhoz képest.2017. ápr. 9. 13:29
12/19 anonim válasza:
Ja és mielőtt Olly Alexandert leb*ziznátok: valóban az. :D
13/19 anonim válasza:
Az első által linkelt pasi szerintem iszonyatosan jóképű, a többi tényleg a legalja. De ízlések és pofonok. Ha már szóba került Bereczki, a barátnőm szerint például iszonyatosan jóképű, szerintem meg olyan randa, hogy büntetni kéne! :D Ebből is látszik, mennyire különböznek az ízlések (hála Istennek!).
14/19 anonim válasza:
Szerintem a #10-es által linkelt pasik egytől egyig rondák, vagy tucat/semmilyenek. :D Gondolom az én ideálom meg neki nem tetszene, szóval teljesen felesleges összehasonlítanod magad bárkivel is kérdező.
15/19 anonim válasza:
Bereczki szerintem is jó pasi. :P
#5-ös válaszoló vagyok.
16/19 anonim válasza:
Na, de jó, akkor most melyik sztárnak vegyem fel a külsejét,hogy a legtöbb nőnek tetszem? :) Terence Hill fiatalabb korában,mondjuk mikor az Ördög jobb és bal kezében játszott, az megfelel? :)
17/19 anonim válasza:
Vicces, hogy még ilyen kommentek után sem látjátok, hogy nem vagyunk egyformák... :D
(Nem kell mindenkinek fiatal Terrence Hill kinézetű srác.)
18/19 anonim válasza:
Tudom,hogy nem kell mindenkinek. Én rájöttem már rég,hogy mindenkinek más az ízlése, de sajnos egyik nőnek sincs olyan ízlése, jobban mondva ízlésficama,hogy én tetszem neki.
19/19 anonim válasza:
Terence Hill szerintem a 70-es 80-as években készült filmjeiben állati jól néz ki.
És például az a sok pasi akiket az egyik válaszoló linkelt ,szerintem mindegyik eleg ronda. De ez annyira szubjektív :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!