Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire elfogadott dolog, ha huszonéves férfiként néhány párkapcsolattal a hátam mögött úgy döntöttem, inkább leszek egyedülálló (abszolút nő nélkül), minthogy rossz, problémás kapcsolatban legyek valakivel?
Abszolút nő nélkül = csak a komoly h
íve vagyok.
Ha azt érzem, hogy nem gördülékeny a párkapcsolat kialakulása, ha problémás a lány (nyafogós, hisztis), ott hagyom, mint eb a sz@rát. Ez megérthető?
Az elgondolás nem rossz... csak egy dolgot ne felejts el: egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Tehát keresheted te a TÖKÉLETES nőt... ha nem teszel a kapcsolatért te magad is, akkor megette a fene az egészet. :)
Keress olyat, aki a lehető legközelebb áll az elképzeléseidhez, és hozzátok ki egymásból (kölcsönösen) a legjobbat. Ne csak várj, elvárj, hanem adj is.
Köszönöm.
Én azért nyitott szemmel járok, de feleslegesen. Nem vagyok besavanyodott, de nem hiszek igazán már abban, hogy egy kitartó, hűséges, igazi nyavalygásmentes nőt találjak magam mellé. Néhány év és 30 leszek, ha eddig nem találtam meg, már nem hinném, hogy megfogom. Agglegény leszek, eljárok nőkhöz majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!