Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még bármi esély erre a kapcsolatra, vagy abszolút felesleges tovább próbálkozni?
30 éves férfi vagyok, egyik kolléganőm mindössze 8 és fél hónappal idősebb nálam. 2-2,5 éve ismerjük egymást, mindketten régóta függetlenek vagyunk, és nagyon tetszik nekem. Ő is többször tett már rá egyértelmű utalást/célzást, hogy bejövök neki. Munkaidőben is sokszor tudunk beszélgetni, ilyenkor a magánéletünk és a férfi-nő-szerelem-szex téma szokott lenni, jól megértjük egymást, bár Ő többször kifogásolta, hogy eléggé szolid vagyok, legyek bevállalósabb! Ez eddig egyetlen nőt sem zavart, Ő viszont sokszor el van foglalva ezzel a jellememmel, mint akit tényleg komolyan érdekelnek a dolgaim!
Viszont ma, amikor eljutottam arra a pontra, hogy randizni hívom, közölte, hogy nem vagyok az esete, mert őnála idősebb pasit akar.
Utána még hozzátette: "Azért rendes tőled, hogy megkérdezted, ennyi idő után!" (hogy el-e jönne velem) Ez az "ennyi idő után" kifejezés azért úgy hangzott, vagy legalábbis utalhatott rá, mint ha régóta várt volna tőlem valamilyen kezdeményezést! :/ Vagy nem?
Ezek alapján szerintetek a komoly kapcsolat köztünk tényleg kilőve, vagy van rá valamennyi esély, hogy meggondolja magát, és így tovább "ostromoljam"?
(Bocsi, ha kissé hosszúra sikeredett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!