Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abszolút semmi esély nem lenne rá hogy akit szeretsz, az viszonozza az érzésidet, összejönnél azzal, aki viszont téged szeret és te kedveled őt?
Tényleg soha nem volt és nem is lesz esélyed az illetőnél és ezt nyíltan ki is mondja
viszont van egy másik illető, aki beléd szerelmes, barátok vagytok és tud a dologról, mégis szeretne veled lenni
akkor járnál vele?
tegyük fel hogy nem
akkor mi van?
Ha kedveled, és tetszik a lány, akkor én összejönnék vele, adnék neki is és magamnak is egy esélyt. Lehet, időközben megváltoznak az érzéseim és megszeretem a lányt. A szexel lehet várni, nem kell egyből dugni. Ezt nem értettem soha, miért feltétele a párkapcsolatnak az, hogy első héten szexeljünk.
Persze fontos, hogy ne csapd be a lányt te sem. Mond meg neki, hogy mit érzel őszintén, hogy kedveled, de nem vagy szerelmes, ugyanakkor, ha így is elfogad, akkor hajlandó lennél adni neki egy esélyt, hogy megtudjátok működik e. No sex amíg nem leszel biztos abban, hogy mit érzel iránta!
Szerintem így teljesen korrekt.
Adnék egy esélyt.Tölts vele minél több időt,legyél kedves,figyelmes,érezze hogy számíthat rád,és beléd is szerethet. Addig te se ad fel amíg nem utasít el nyíltan ha szereted.
#6 nem illettetek össze.. barátnőm így jött össze a pasijával,2 éve együtt vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!