Ha 36 hetesen abszolút nem mutat fájást a fájásmérő, akkor esély sincs, hogy esetleg picivel hamarabb meglegyen a baba?
Ettől még akár holnap is megszülhetsz. Semmi jelentősége.
Lehet hogy karácsonyra már otthon lesztek, gondolom ezért kérdezed. De az is lehet, hogy csak Szilveszteri baba lesz.:)
Beszéld meg a gyerkőccel, hogy nem szeretnél kórházban karácsonyozni. :)
Köszi!
Nem is a Karácsony izgat, hanem, hogy nagyon rosszul viselem. Nagyobb a baba és eléggé rosszul vagyok. Annyira fáj már a szeméremcsontom, meg az egész alfelem, hogy néha sírok. Aludni kb. pont ezért 3-4 órákat,ha tudok.
Tökéletes terhességem volt kb. a 32. hétig, de azóta mintha minden csőstül jönne. Savat is hánytam már többször.
Szóval inkább ezért szeretném,ha meglenne hamarabb,mert már a napi dolgaimat is alig bírom ellátni!
Köszi szépen!
Hát akkor reménykedem,hogy a Tökösöm egy picit hamarabb óhajt velem találkozni!:)
Köszi Neked is!
Hát nálunk már régen elérte a 2500 g-ot.:) Ezért szeretnék már szülni,mert nagy és nehéz a Kicsikém!
Szia. Nekem 38 hetesen Nst-n a doki azt mondta nem lesz baba, lehet hogy csak következő héten. Aztán még aznap éjjel elfolyt a magzatvíz és másnap délelőtt 10:42kor megszületett a lányom. 38+1napra! Szóval nyugi már nem sok idő. Drukkolok hogy karácsonyfa alatt legyen a bébi! :D
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!