Mennyi az esély, hogy az utolsó hetekben meghaljon a baba?
Szia!
Nem értem miért küldték haza ha nincs szívhang? Miért nem figyelik? Hány hetes terhes?
Sajnos van 2 eset a baráti körömből:
1, Nehéz teherbeesés, hányás hetekig, majd a 20.héten bevérzett a lány és a baba meghalt! :(
2, Egészséges életmód, rákészült terhesség (vitaminok, előzetes vizsgálatok, zöldségek, gyümik...), problémamentes pocakosság végig, minden eredményt mintha a "nagykönyvből" másoltak volna. Szülés előtt 3 nappal érezte a lány, hogy valami nem stimmel, nem mozog a baba, azonnal bementek a kórházba, de addigra a kicsi már nem élt! :( Mondanom sem kell, hogy mindent megvettek már, nagyon várták a kis szerelemgyereket és amilyen boldogok voltak annyira összetörtek. A lány 45 kg-ra fogyott, majdnem annyi lett a házasságuknak. Aztán fél múlva újra terhes lett, végig rettegtek, majd egészséges, gyönyörű kislányuk született! Az elsőt nem tudták mi lett volna, műtét után sem kérdezték meg, nem akarták tudni!
A házasságuk helyre jött és azóta a lány újra babát vár! :D
3 vagyok
Annyira megrázott a kérdésed, hogy félre is olvastam. Látom, hogy nem haza hanem kórházba küldték! Remélem csak nagyon elnézte a dokija és minden helyre jön! Kérlek majd írj, hogy mi lett a babával és az anyukával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!