Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első terhességnél...

Ha az első terhességnél abszolút nem nőtt a mellem, a másodiknál van rá esély?

Figyelt kérdés

Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de érdekel, kinek mi a tapasztalata ezzel.

Kis, de feszes melleim vannak. Reménykedhetek, hogy a második terhességnél nőni fognak?

Ha igen, kinek mennyit változott a mellmérete?

2015. máj. 25. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hármat szültem, semmit nem nőttek. Majdnem lapos vagyok:S
2015. máj. 25. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

"Reménykedhetek, hogy a második terhességnél nőni fognak?"

Tudod, hogy mi történik, miután elapad a tej?

[link]

Ebben reménykedsz?

:D

2015. máj. 25. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Uff, ez nem jó hír, kedves első válaszoló.

Én is full lapos vagyok, amolyan megváltásként néztem az első szülésem után bedurrant melleimre, de sajnos nagyon hamar búcsút vettünk egymástól. :(

Édesanyám is ilyen volt, neki a harmadik gyerekénél (nálam) nőtt vagy A-sról D-sre a melle...

Viszont együtt szültem egy volt osztálytársnőmmel, nála már az első baba meghozta a D-kosarat (B-ről).

2015. máj. 25. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Benedict Yossarian:

Nyilván nem :D

De ha csak a genetikát nézzük, akkor hasonlóra sincs esélyem.

:(

2015. máj. 25. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fiamnal egyaltalan nem nottek terhesseg alatt a melleim, 75b volt vegig. Szoptatas alatt nagyobb lett, majd mikor abbahagytam talan meg kisebb is :(. Most ujra babat varok, igaz most kislanyt, es mar vagy 2 merettel nagyobb a meretem. En is meglepodtem, higy ennyire koran megnott...mi lesz meg szoptatas alatt :D bar en nem banom, de remelem szopi utan is normalisan fog kinezni :P
2015. máj. 25. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös válaszoló!

Sikerült reményt adnod, köszönöm. :D Boldog babavárást neked, és egészséges kisbabát! :)

2015. máj. 26. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!