Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom abszolút nem akar velem időt tölteni. Ma mindketten ráérnénk, de ő nem akar sehova menni. Menjek vagy maradjak?
Az elmúlt 3 napban kb. 40 órát dolgoztam, ma szerettem volna kiereszteni a fáradt gőzt. Mikor ezt már erélyesen közöltem, nekiállt pakolni, hozzám sem szól. Soha nem megyünk semerre, mert ő fáradt, nem akar bizonyos emberekkel összefutni véletlenül, stb. Strandra sem akar menni, mikor mondtam, hogy lemehetnénk Velencére, annyit mondott, ő biztos nem fog. Sok olyan dolgot is csinálhatnánk, amihez nem kell pénz, de nem is érdekli, hogy mi van velem. Gyakran szexelni sem akar fáradtságra hivatkozva. Nem tudom, menthető-e még ez a dolog.
22L 21F
Kérdezd meg tőle, hogy mi baja van, hogy miért nem akar menni soha sehova. Egy kapcsolat nemcsak abból áll, hogy otthon meresztjük a popsinkat.
Szerintem menj el egyedül a strandra. Aztán majd rájön, hogy nélküle is jól tudod magad érezni. Ne függj tőle!
Aztán kérd meg, hogy változtasson a hozzáállásán, legyen aktívabb egy picit. Ha nem változik, akkor vége a kapcsolatnak.
Én is úgy látom, ennek nincs jövője.. nem nagyon akar részese lenni az életednek, se barátok, se program... se szex (?)
Én még csak 59 vagyok, de ha iylen enervált lennék.. fel is kötném magam.
Menekülj, menekülj, menekülj!
Nem a programhiány miatt, hanem az miatt, hogy ő egy lusta disznó, aki folyamatosan punnyad és egy fikarcnyi időt se szán rád.
Nő vagy, fiatal! Ne hagyd, hogy egy férfi miatt ne tudj élni, mivel így nem is tudsz.
+Említetted, hogy bizonyos alakokkal nem akar összefutni?
:1 ott vagy mellette, most azért nem akarja?
:2 valakitől fél?
:3 szégyenl téged?
Akárnelyik is menekülj! Megfolyt a semmittevésével, és mindenki tudja, hogy egy normális kapcsolatban mindkét félnek van joga dönteni, ötletelni, és van joga a programokhoz!
A helyedben nem tűrném!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!