Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöznétek Budapestről a párotokhoz?

Ez nagyon kevés infó.
- lakhatási körülmények: jobbak lesznek vagy rosszabbak? Értem ezt úgy, hogy Bp-en van egy másfél szobás lyuk a harmadikon, vidéken meg egy kertes ház pl.
- munka: online dolgozol, mindegy, hogy hol, vagy ott kell keresned másik munkát. Találsz-e olyat, mint a mostani
- Jól fogod-e érezni magad ott, el tudod-e képzelni hosszú távon
- Költségek: magasabbak lesznek vagy alacsonyabbak, lakhatás, üzemanyag stb.
Ezek mind fontos tényezök egy költözésnél.

Én elköltöztem a ma már férjemhez, az ő kisvárosába. Kiadtam a pesti lakásomat és az ő városában - Pesttől 40 km-re - béreltünk egy lakást, most vettünk közös házat.
Egy évig még visszajártam Pestre dolgozni, de aztán találtam helyben.

2.-kal értek egyet.
Viszont én például hozzá vagyok szokva a lakásomhoz és mozgásügyileg leromolva mamámat nem tudnám elrángatni Budáról. Úgyhogy nálam ez esélytelen. 100-as távolsággal pedig nem lennék távkapcsolatban. Elég volt 40 is, abban az esetben ő nem volt hajlandó váltani és nálunk az lett volna észszerű.
Körülmények jobbak, kertes ház van.
Kb minden költség kevesebb, az autót otthon lehet tölteni, stb. Közlekedés is jó a környéken.

"Én még nem beszéltem erről a barátnőmmel."
Akkor miből gondolod, hogy 1. össze akar költözni veled, 2. neked kéne költöznöd?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!