Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Elköltöznétek Budapestről...

Elköltöznétek Budapestről Győrbe vagy Sopronba?

Figyelt kérdés

Lakásvásárlás előtt állunk párommal, viszont Pesten (budai rész) abból a pénzből amivel rendelkezünk (kb 50millió hitellel) elég kicsi és felújítandó lakásokat tudunk venni. A fent említett városokban kezdtünk el gondolkodni. Mindketten HRben dolgozunk, én fejlesztést is tanulok, néhány éven belül remélhetőleg el is tudok helyezkedni benne. Ilyen jellegű munkákat lehet a fent említett városokban könnyen találni? Milyen az élet? Melyik várost ajánlanátok inkább?

Köszi

2021. okt. 14. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem költöznék Fideszes városba
2021. okt. 14. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézzetek körül Komárom-Tatabánya környékén. Munka van dögivel, mindkét ipari parkban épülnek az új gyárak. Home officeos munkához is ideális, mert félúton van Győr és BP között autópálya mellett. Az ingatlanárak sem olyan vészesek.

De milyen életet szeretnétek élni ? Túrázós kirándulós, sportos életmódhoz jó de bulizni nem nagyon lehet.

2021. okt. 14. 20:01
 3/14 A kérdező kommentje:
a túrázós, kirándulós, sportos éltemód a befutó :) azért szeretünk néha beülni étterembe, vagy iszogatni, de a ,,buli buliból" már kinőttünk :D
2021. okt. 14. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tata tele van jó éttermekkel.
2021. okt. 14. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A határ közelsége miatt jó lehet. Több a lehetőség.
2021. okt. 14. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Fene tudja, én nemrég költöztem el komáromból. Gyárak vannak, meg egyébként vannak támogatások a városban, de igazából csak minden messze van, túl nagy város ahhoz hogy nyugis legyen de túl kicsi ahhoz hogy minden elérhető legyen... A közlekedése borzalmas! Persze szerethető hely, csak vannak hátrányai is.

Én sopronba költöznék ezek közül, és az osztrákoknál vállalnék munkát.

2021. okt. 15. 10:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem költöznék Sopronba vagy Győrbe, hacsak nem Bécsbe járás a cél. Sokkal rosszabbak a lehetőségek, mint Budapesten. Én fejlesztő vagyok, és sok év tapasztalattal ki tudnám harcolni az állandó otthoni munkát, de egy kezdő bezárja magát karrierben, ha vidéki kisvárosba költözik, mivel a szakmai munkák 95%-a Budapesten van, de konkrétan Sopronban szinte semmi lehetőség nincs ( mindössze egy-két kis cég)
2021. okt. 15. 14:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, legjobb lenne Pesten maradni, csak amikor megnézem, hogy ennyi pénzből a fenti városokban egy vadiúj nagy lakást lehet venni, Pesten meg egy ezer éves kicsit... :(
2021. okt. 15. 14:52
 9/14 anonim ***** válasza:

8:

Sopronban lehet hogy a Budapest belvárosi lakásokhoz képest olcsóbbak a lakások, de a külső kerületekhez képest nem igazán.

2021. okt. 15. 17:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Annyira messze nem kóltöznék, mert azért csak Pest megyében él az egész rokonság. Nekem ez egy szempont, de persze akit nem köt semmi, vagy csak tanulás, munka kapcsán került ide, az bátrabban belevághat :)
2021. okt. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!