Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Elköltöznétek Budapestről...

Elköltöznétek Budapestről Győrbe vagy Sopronba?

Figyelt kérdés

Lakásvásárlás előtt állunk párommal, viszont Pesten (budai rész) abból a pénzből amivel rendelkezünk (kb 50millió hitellel) elég kicsi és felújítandó lakásokat tudunk venni. A fent említett városokban kezdtünk el gondolkodni. Mindketten HRben dolgozunk, én fejlesztést is tanulok, néhány éven belül remélhetőleg el is tudok helyezkedni benne. Ilyen jellegű munkákat lehet a fent említett városokban könnyen találni? Milyen az élet? Melyik várost ajánlanátok inkább?

Köszi

2021. okt. 14. 17:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sajnos deee, minket is ide köt :( csak néha olyan kilátástalannak tűnik ez a lakás téma, hogy mindent mérlegelni szeretnénk
2021. okt. 15. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Győrt választanám én már 6 éve itt élek egy kisvárosból jöttem egyetem miatt ide és megszeretem a várost Budapesten sokan jártam összességében egy évet legalább ott töltöttem. Szerintem Győr sokkal zöldebb város minden megvan ami a hétköznapokban kell. Tömegközlekedés gyenge, de a városban a kerékpár közlekedés normális sokan járnak azzal. De akár lehet gyalog is menni egy 40-50 perc séta alatt az egész városon át tudsz kelni.

De megvannak a hátrányok is főleg a fizetésben itt kevesebbet kapsz mint pesten és a lehetőséged is kevesebb barátnőm költözött hozzám Győrben neki 280 volt a fizuja itt 240 lett most egy másik cégnél van ami Győrben és Budapesten is van most 270-et kap míg a kollégája Budapesten 320-at és ugyan azt a munkát végzik. Míg ott átmész egy másik kerületbe egy munkáért itt elfogynak a cégek nincs olyan sok lehetőség. Testvérem is gondolkodott, hogy eljön Budapestről, de vidéken több százezer forinttal kevesebbet ajánlottak neki így a végén maradtak a fővárosban és ott vettek egy új lakást.

Én 1,5 év múlva végzek a sulival és pont azon gondolkodok, hogy Budapestre kellene mennem a több pénzért. Igaz, hogy a lakások drágábbak, de ha 10 évre nézzük, hogy havonta 50-100 ezer forinttal többet lehet keresni akkor az ingatlan kifizetése után nekem ennyivel több pénzem lesz havonta a következő 20-30 éveben.

A nagy kérés, hogy marad ez a nagy pénz különbség vagy eltűnik egy idő után?.

2021. okt. 16. 00:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bő választ
2021. okt. 16. 01:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Győrben már nincs elfogadható lakás ebben az arkategoriában. Ennyi tőkével a Győr melletti falvakban újonnan nyíló lakóparkokban nagyon szép típus házak közül lehet választani.

Nagyon kúszik fel ezeknek is az áruk. Ami 4 hete még 41-43 M volt fűtéskész en azokat most 48-ért árulják. ( Győrzámoly) 58- ról 62-re ment fel Kunszigeten. Egyedül Rábapatonán 10 hónap alatt 65 hazat adtak 38 M-ért.

Mi is hazat szeretnénk építtetni így 2 hónapja intenzíven figyelem a piacot. Már 2 x megtörtént velünk ( ma délelőtt ismét) hogy mire kiértünk házat nézni, addigra elvitték előlünk. Szédületes, h jelenleg ilyen gyorsan adják- veszik az ingatlanokat.

A Szimetrik Kft. nagyon megbízható kivitelező, ők keresnek HR-est.

Így 2 legyet ütnék 1 csapásra.

Dolgozóknak biztos adnak kedvezményt.

2021. okt. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!