Élhetőbb egy kis város, mint Budapest? Elköltöznétek-e Budapestről?
Lakáseladás előtt állok.Gyerekkoromat szép,dunántuli városban töltöttem. 18 évesen kerültem az egyetemre, azóta nagyon rossz irányban alakult át a főváros.(minden vonatkozásban.)
Szekesfehérvárra gondoltam.
Szívesen olvasnám tapasztalataitokat, véleményeteket.
Köszönettel.
Én nem.
Max. külföldi nagyvárosba.
Én is vidéken nőttem fel, most Pesten lakok. Ha vidéken is hasonló feltételekkel kapnék munkát fél percig nem haboznék és költöznék el!
Sokkal élhetőbb, az emberek barátságosak, nincs az állandó tömeg, csendesebb stb.
Természetesen nyilván nem kis faluba, de egy Székesfehérvár méretű város szerintem teljesen optimális.
Az ilyen méretű városok fikázását pedig mindig olyanoktól hallom, akik egész életüket BP-n élték le, aki élt hasonló helyen azt jellemzően tudja, hogy sokkal élhetőbb.
Szfehérváron pl. több felnőttoktatási intézmény és gimnázium van,ha Bp-re akarok jönni hangversenyre, színházba 1 órán belül itt vagyok kocsival/vonattal.Az életminőség és az emberek viselkedése SOKKAL emberibb.Kocsmába eddig sem jártam,tehát nem szempont.
Azért köszönöm válaszaitokat.
Én Pécs mellett a Mecsekben élek. Semmi pénzért nem költöznék Pestre. Koszos, büdös, az emberek többsége meghalna a természetben, annyira tudatlanok.
Én tiszta, csendes helyen élek, simán betudok menni Pécsre, nem unatkozom, bármikor túrázhatok az erdőben vagy futhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!