Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek Pécs vagy Budapest...

Szerintetek Pécs vagy Budapest a szebb város?

Figyelt kérdés

2012. dec. 4. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, de szerintem pest csúnya akármit mondotok. büdös, koszos, tele van szeméttel,stb nagyon rossz a levegő minősége is. pestet csak a pestiek szeretik, a "vidékiek" utálják. soha nem költöznék oda. ami a szépségét illeti, pécs szebb szerintem, nem fogok pestre csak a parlementért elmenni...
2012. dec. 4. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
*lehet, hogy most le fogtok pontozni
2012. dec. 4. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Jol elvan nelkuled BUDApest, hidd el nem hianyzol. Maradj csak videken.

Nem csak a parlament van itt ami szep hanem az egesz 5. es 6. kerulet, az andrassy ut, a hosok tere, a var, a budai rakpart hogy csak a fobb dolgokat emlitsem, es akkor a budai hegyekrol es kirandulasi lehetosegekrol nem is beszeltunk. Nyilvan vannak koszos reszek de minden nagyvarosban vannak.

Szerintem Budapest szebb. Nekem szebb. Teljesen szubjektiv a kerdes egyebkent.

2012. dec. 4. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Én budai vagyok.Viszont itt nincs annyi kosz meg rossz levegő.Valamivel kellemesebb , idillibb a környezet itt.

A pesti rész szerintem is mocskos meg az emberek is olyanok mint a zombik.Itt Budán mosolygósabbak meg kedvesebbek.

2012. dec. 4. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem Pécs (remélem nem húztok le emiatt :D). Tavaly döntöttem, hová menjek továbbtanulni, és nem bántam meg, hogy Pécsre jöttem, holott kb 2x annyit utazok, mintha Bp.en tanulnék. Sokkal élhetőbb város, és szép is. Nem állítom, hogy Pest nem az, mert vannak szép részei, de engem ide húzott a szívem. Ezenkívül a megélhetés is lényegesen olcsóbb, mint ott (ha ez neked lényeges szempont), nézd csak meg pl az albérletárakat, vagy a közlekedést, bármit. Ezenkívül Pécsen arányaiban szerintem több az egyetemista, nem csak szimplán "tömeg" van, mint Pesten.
2012. dec. 5. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. És jó pár embert megismertem, akik nagyon messziről járnak le ide, Pest sokkal közelebb lenne nekik (pl Győr, Sopron, Körmend), és mégis ide járnak, holott néhányuknak meg volt annyi pontjuk, hogy felvegyék őket akár Pestre is.
2012. dec. 5. 08:52
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nehéz ebben a kérdésben objektíven dönteni. Nekem Budapest szebb. :)
2012. dec. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!