Budapest vagy Zágráb a szebb város?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:50
1/9 anonim válasza:
Én voltam Zágrábban és szerintem kb. egy szinten vannak.
2/9 anonim válasza:
Én is voltam Zágrábban, és azt hittem valami ukrán városban vagyok. Budapest ezerszer szebb, pedig azt sem szeretem.
3/9 anonim válasza:
Zágrább szebb és tisztább, mint Budapest. Kéregető elvétve akad.
A Káptalan domb környéke lenyűgöző. Rengeteg park és zöld terület. Az emberek nagyon kedvesek.
4/9 anonim válasza:
Nem mondanám szebbnek, és tisztábbnak is máz a belváros az. Egy csomó romos épület van kiljebb.
5/9 anonim válasza:
Beszarok hogy Pestet védem, a legutolsó hely lenne ahol lakni tudnék Mo-on. :D De akkor is Zágráb meg még olyan se.
6/9 anonim válasza:
Nekem Budapest azért jön be jobban, mert nekem változatosabbnak tűnik. Zágráb is tetszett.
7/9 anonim válasza:
2012-09-29 22:14
Zágráb mint ukrán város? XD
8/9 anonim válasza:
Zágráb tényleg durván lepukkant város, pici belváros, jellegtelen főtér, a városban ha 1-2 épület tatarozása folyik, akkor sokat mondtam. A nagy része kusza és igénytelen kertvárosi részből és ronda lakótelepekből áll.
9/9 anonim válasza:
Zágráb kisebb, de hangulatosabb város, mint Budapest. Nagyon tetszett. Az emberek kedvesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!