Elköltöznék Budapestről! Még nem tudom hova. Melyik városban a legjobb élni?
Olyan várost keresek ami:
Csendes, nyugodt, tiszta, rendezett, szép. Sok az erdős rész, ahol kirándulni lehet, akár egy tó is van, ahol nyáron fürödni.
A szomszéd, környező emberek ne áskáljanak a szennyesemben, ne akarjanak rosszat.
Nyugodtan eltudjak menni sétálni, nyugodtan tudhak dolgozni anélkül, hogy belém kötnének! Az utcán játszhassanak a gyerekeim! Ne legyen sok cigány!
Legyen legalább egy turkáló, konditerem és egy biobolt a közelben, az élelmiszer és az egyéb üzletek mellett.
Vállakozó vagyok, ezért olyan várost keresek, ahol a szakmámban megtudtuk maradni!
Szerintem te Svájcba akarsz költözni...
Amúgy a leírás alapján Balatonon északi part mentén vannak ilyen helyek. (Gyenesdiás, Balatonalmádi, Balatonederics, etc.)
Balaton nagyon jó lenne. Csak azzal riogatnak az isnerőseim, hogy télen ott semmi nincs.
Ezt én nem tudom elhinni! Biztosan csak a Budapesti mentalitás szól belőlük!
Nagyon hiányzik nekem a nyugalom és a termêszet, képes lennék ezért itt hagyni mindent...
Új vállalkozást indítani az új hellyen!
Csak úgy érzem, hogy egy picit zsákbamacska a dolog...
Külföldre sajnos nem mehetek, a nyelv probléma miatt!
A szakmámban szeretnék maradni, minimális nyelvtudással az bizony nem fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!