Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elköltöznék Budapestről! Még...

Elköltöznék Budapestről! Még nem tudom hova. Melyik városban a legjobb élni?

Figyelt kérdés

Olyan várost keresek ami:

Csendes, nyugodt, tiszta, rendezett, szép. Sok az erdős rész, ahol kirándulni lehet, akár egy tó is van, ahol nyáron fürödni.

A szomszéd, környező emberek ne áskáljanak a szennyesemben, ne akarjanak rosszat.

Nyugodtan eltudjak menni sétálni, nyugodtan tudhak dolgozni anélkül, hogy belém kötnének! Az utcán játszhassanak a gyerekeim! Ne legyen sok cigány!

Legyen legalább egy turkáló, konditerem és egy biobolt a közelben, az élelmiszer és az egyéb üzletek mellett.

Vállakozó vagyok, ezért olyan várost keresek, ahol a szakmámban megtudtuk maradni!

2014. jan. 1. 19:44
 1/5 DuplaKV válasza:
100%

Szerintem te Svájcba akarsz költözni...

Amúgy a leírás alapján Balatonon északi part mentén vannak ilyen helyek. (Gyenesdiás, Balatonalmádi, Balatonederics, etc.)

2014. jan. 1. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Balaton nagyon jó lenne. Csak azzal riogatnak az isnerőseim, hogy télen ott semmi nincs.

Ezt én nem tudom elhinni! Biztosan csak a Budapesti mentalitás szól belőlük!

Nagyon hiányzik nekem a nyugalom és a termêszet, képes lennék ezért itt hagyni mindent...

Új vállalkozást indítani az új hellyen!

Csak úgy érzem, hogy egy picit zsákbamacska a dolog...

2014. jan. 1. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Külföldre sajnos nem mehetek, a nyelv probléma miatt!

A szakmámban szeretnék maradni, minimális nyelvtudással az bizony nem fog menni!

2014. jan. 1. 20:18
 4/5 zgyzgy ***** válasza:
Gárdony.
2014. jan. 1. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Bucharest
2023. dec. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!