Melyik Stephen King regény a legjobb?
Olvastam párat, nem rossz író végül is, de nem a kedvencem, szerintem sok a felesleges, unalmas, vontatott szöveg, amit erőnek erejével sikerül csak kisilabizálnom.
De nagyon tetszett a hosszadalmas mellékduma ellenére is a Rémkoppantók, meg a Mobil, és az Állattemetők.
A legjobb meg a Holtsáv volt, ötletes, és haladós, egyáltalán nem untatott.
Amit meg nem ajánlok, az a Setét torony. Összevissza, unalmas, érthetetlen. Viszont van egy érdekes hangulata.
Ja jó, csak nekem valami kisebb lélegzetvételű dolog rémlett, úgy emlékeztem, egy könyvben volt a Remény rabjaival együtt.
És volt még neki egy novellája (amúgy szerintem a novellái sokkal jobbak, mint a regényei), de ha megfeszülök, sem jut eszembe a címe. Arról szólt, hogy lehetővé vált a teleportálás, de el kellett aludni előtte, ezért mindenki kapott ilyen kis altatótablettát. Egy kissrác is kapott, de poénból nem vette be, így ébren töltötte a teleportálást, és megőrült, és a haja is megőszült meg a teste is megöregedett. Így leírva nem olyan érdekes, de nagyon jó novella, a mai napig emlékszem rá.
Pfú, nekem a Rémkoppantók meg az Állattemető jött be a legjobban.
De van egy rövidebb, a Bilincsben, az elég uncsi mondjuk, de valamiért nagyon megragadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!