Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King legjobb könyve?

Stephen King legjobb könyve?

Figyelt kérdés
Még nem olvastam tőle,de nagyon szeretnék már. :) Melyiket tudnátok ajánlani? Melyiket mondanátok a legjobbnak?

2013. szept. 6. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Szinte mind jó. :D

Cujo, Christine, Állattemető.

Nekem ezek a kedvencek.

2013. szept. 6. 00:09
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a nagy kedvenc a Borzalmak városa (vámpíros), de a novellás köteteket (Éjszakai műszak) is szeretem, főleg akkor jó ha türelmetlen vagy és nem tudod kivárni hogy egy könyv végére érj. :)
2013. szept. 6. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Az

Rémkoppantók

Nekem ezek az első élményeim tőle, és a mai napig a legjobbnak tartom őket.

King írta amúgy A remény rabjait is, úgy tudom.

2013. szept. 6. 00:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a Cujo a kedvencem. De a töb 5 ben benne van még az Állattemető, A két Rose, Halálsoron, Carrie, 11/22/63

Én most épp a Hasznos holmikat olvasom, aztán ha minden igaz mire végzek vele, megjelenik A Minden sötét csillag sehol (szeptember 17re írták, az következik. Fura mert amúgy King ezt előbb írta mint a 11/22/63-at, itthon mégis fordítva adták, adják ki. Na mind1.

Re jó még a ragyogás is:) én nem bírtam ki annak idején, és előre elolvastam mi van a 217-es szobában.... aznap rémálmom volt:))))))

de pl az anyósom kedvence Az. A férjemé a Tűzgyújtó.

27/N

2013. szept. 6. 01:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Állattemető, egyértelműen. Sok jó horrorsztorija van, de ez a legsötétebb az összes közül, és az emberi pszichét is ez boncolja legjobban. Lenyűgöző alkotás.

Szoros versenyzők még a Ragyogás, az Az, a Hasznos holmik, a Tortúra, a Dolores... és még sorolhatnám, igazából rosszat kevesebbet tudok mondani tőle, mint jót.

2013. szept. 6. 03:20
 6/10 anonim válasza:
Az állattemető nálam az abszolút kedvenc, azt még idegen nyelven is elolvastam. A novellás köteteit is szeretem, ha épp esti mesére vágyok :)
2013. szept. 6. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Atlantisz gyermekei. Minden alkalommal megkönnyezem a végét.

A sárkány szeme, mert cuki, a novelláskötetei közül pedig az Éjszakai műszak.

2013. szept. 6. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert senki sem írta a Végítéletet, pedig szerintem az is nagyon jó! :)
2013. szept. 6. 16:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ízlések, és... Nekem a Talizmán.
2013. szept. 6. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem a mobil van meg. Az milyen? Érdemes elolvasni?
2013. szept. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!