Stephen King legjobb könyve?
Szinte mind jó. :D
Cujo, Christine, Állattemető.
Nekem ezek a kedvencek.
Az
Rémkoppantók
Nekem ezek az első élményeim tőle, és a mai napig a legjobbnak tartom őket.
King írta amúgy A remény rabjait is, úgy tudom.
Nekem a Cujo a kedvencem. De a töb 5 ben benne van még az Állattemető, A két Rose, Halálsoron, Carrie, 11/22/63
Én most épp a Hasznos holmikat olvasom, aztán ha minden igaz mire végzek vele, megjelenik A Minden sötét csillag sehol (szeptember 17re írták, az következik. Fura mert amúgy King ezt előbb írta mint a 11/22/63-at, itthon mégis fordítva adták, adják ki. Na mind1.
Re jó még a ragyogás is:) én nem bírtam ki annak idején, és előre elolvastam mi van a 217-es szobában.... aznap rémálmom volt:))))))
de pl az anyósom kedvence Az. A férjemé a Tűzgyújtó.
27/N
Állattemető, egyértelműen. Sok jó horrorsztorija van, de ez a legsötétebb az összes közül, és az emberi pszichét is ez boncolja legjobban. Lenyűgöző alkotás.
Szoros versenyzők még a Ragyogás, az Az, a Hasznos holmik, a Tortúra, a Dolores... és még sorolhatnám, igazából rosszat kevesebbet tudok mondani tőle, mint jót.
Atlantisz gyermekei. Minden alkalommal megkönnyezem a végét.
A sárkány szeme, mert cuki, a novelláskötetei közül pedig az Éjszakai műszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!