Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elköltöznétek Budapestről a párotok miatt Pest
mellé?
Figyelt kérdés
Még Pest megyében lakom,de másfél óra az úr Budapestre.Nem találok munkát Pest vonzáskörzetében,Budapestre is elküldöm az önéletrajzom,és oda hívnak be mindig.A páromnak kocsival húsz perc az út a munkahelyére,a barátaihoz,nekem meg másfél óra a családomhoz, a barátaimhoz,vagy a munkámhoz.Most is Pesten dolgozom,az említett okok miatt.Ő csodálkozik,hogy miért nem sikerült munkát találnom a vonzáskörzetben.Nem sok a lehetőség ott,ismeretségem meg nincsen mint a helyieknek ,hogy valaki valakijét betolja egy munkahelyre.Itt olvastam hogy más is nehezen viseli ezt az örökös ingázást.Minden reggel szinte dugó vagy baleset van,már nem tudom mikor induljak,hogy időben beérjek.
Nem teljesen értem a kérdést, ha a fővárosban van munkád, helyben nem találsz, akkor miért a párodnak kéne kiköltöznie melléd? Hogy mindkettőtöknek szar legyen?
Itt minden szempontból az a logikus, ha te költözöl be a városba, nem csak pàrkapcsolat, de munka miatt is, saját magad miatt.
2019. dec. 5. 09:30
2/37 A kérdező kommentje:
Félreértetted a kérdést.Én Budapesten laktam,onnan költöztem ki a páromhoz.Senki nem akarja tőle,hogy beköltözzön Budapestre.A kérdés lényege az volt,hogy ku van még hasonló cipőben.
2019. dec. 5. 09:41
3/37 anonim válasza:
S a pàrod keres e neked? Ö kérdrzösködik ismerösei körében?
2019. dec. 5. 09:58
4/37 A kérdező kommentje:
Igen,próbálkozik,szólt az ismerőseinek,hogy szóljanak,ha van lehetőség.
2019. dec. 5. 10:00
5/37 anonim válasza:
El se költöztem volna Budapestről. De ebben az esetben visszaköltöznék.
2019. dec. 5. 10:19
6/37 anonim válasza:
Biztos nem költöztem volna így.
2019. dec. 5. 10:24
7/37 A kérdező kommentje:
Én is gondolkozom rajta,de reménykedtem hátha találok munkát a környéken.Csak eléggé nehéz megszokni a közlekedést.Egyszer felvetettem neki,hogy költözzünk Pestre albérletbe de hallani sem akar róla.Nem tudna Pesten lakni,pedig ott többet is kereshetne.
2019. dec. 5. 10:25
8/37 anonim válasza:
Pedig abszolút jogos a felvetésed, hogy Pestre költözzetek - kb minden szempontból. Kivéve amit a kedvesed felhoz, hogy "nem tudna Pesten élni". Na ez nem válasz és főleg nem érv.
Én Pestről költöztem Komárom-Esztergomba a kedvesemmel albérletbe - ő odavalósi. Én úgy döntöttem, én költözöm és vonattal járok fel - 44 perces út - a pesti munkahelyemre. Egyelőre. Keresek arrafelé munkát, amíg nem találok, ingázás. Vonatra amúgy nem gondoltál a bejárás kapcsán?? Autóval elég durva az agglomerációból, pár hétig csináltam én is, halál... időben, energiában, benzinben.
2019. dec. 5. 10:40
9/37 anonim válasza:
Igen, a vonat az gyorsabb amúgy sokszor. A párod miért nem akar Pesten lakni, azt kifejtette? Pestnek is vannak olyan részei ami dettó ugyanaz mint az agglomeráció. vagy kereshetnél olyan munkát Pesten ami a legközelebbi részén van Pestnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!