Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elköltöznétek Budapestről a párotok miatt Pest mellé?
Figyelt kérdés
Még Pest megyében lakom,de másfél óra az úr Budapestre.Nem találok munkát Pest vonzáskörzetében,Budapestre is elküldöm az önéletrajzom,és oda hívnak be mindig.A páromnak kocsival húsz perc az út a munkahelyére,a barátaihoz,nekem meg másfél óra a családomhoz, a barátaimhoz,vagy a munkámhoz.Most is Pesten dolgozom,az említett okok miatt.Ő csodálkozik,hogy miért nem sikerült munkát találnom a vonzáskörzetben.Nem sok a lehetőség ott,ismeretségem meg nincsen mint a helyieknek ,hogy valaki valakijét betolja egy munkahelyre.Itt olvastam hogy más is nehezen viseli ezt az örökös ingázást.Minden reggel szinte dugó vagy baleset van,már nem tudom mikor induljak,hogy időben beérjek.2019. dec. 5. 09:26
11/37 anonim válasza:
Az baj, busszal nem vagy beljebb, ugyanúgy áll a dugóban.
12/37 A kérdező kommentje:
Igen.Kerestem Pestnek annak a szélén állást,de nem találtam.Ugyhogy csak én szívok ezzel az egésszel,nem ő.Neki csak 10perc,esélye sincs késni.Én,ha a barátnőkkel akarok elmenni valahova,úgy kell alakítanom,hogy elérjem a buszokat,különben jó egy órát várhatok rá.Budapestiként nem ehhez szoktam.
2019. dec. 5. 13:11
13/37 anonim válasza:
Nem kérek lepontozást, ez az én egyéni véleményem lesz! :) Nem adnám fel senkiért a munkahelyem, a lakhelyem és a kényelmes anyagi pozícióm, valamint a számomra megfelelő életkörülményt, bármennyire is szeressem. A kapcsolat mind a két oldalról megalkuvással jár, s ha az igények nem egyeznek előbb vagy utóbb sajnos szakítás lesz a vége.
Le a kalappal előtted, hogy mindennap képes vagy ennyit ingázni!
14/37 anonim válasza:
Látsz ebből a helyzetből kiutat, amennyiben változatlanul nem találsz a lakhelyetek környékén munkahelyet?? Mióta áll fenn ez a helyzet egyébként?
15/37 A kérdező kommentje:
13.as válaszoló,abszolút egyetértek veled.Ha továbbra sem találok munkát,akkor lépek természetesen,hiszen előtte minden tekintetben könnyebb volt az életem.A munkahelyem a Budapesti lakóhelyemtől,kb 30percre van.Mikor áll a dugóban a busz mindig erre gondolok,hogy onnan már rég beértem volna.Köztes megoldás az albérlet lenne valahol,ahol neki sem lenne annyira messze.
2019. dec. 5. 13:53
16/37 A kérdező kommentje:
Kb féléve áll fenn ez a helyzet.
2019. dec. 5. 13:54
17/37 anonim válasza:
Értem. Gondolom ennyi pont elég volt a napi kb 3 óra araszolásból, kényelmetlenségekből.
Muszáj lesz választás elé állítanod: vagy félúton közös albérlet vagy Te visszaköltözöl a fővárosba, mert ez a helyzet rád aránytalanul nagy terhet ró.
18/37 A kérdező kommentje:
Mégha nincs is dugó,akkoris kétszer másfél óra az út,oda-vissza.Természetesen próbál segíteni,hogy értem jön ,de nem várhatom ezt el tőle.Igen,azért is kérdeztem,hogy én vagyok az önző,aki csak a saját érdekeit nézi,vagy ez normális nálam,hogy elegem lett.
2019. dec. 5. 14:01
19/37 A kérdező kommentje:
Szerinte én vagyok béna,hogy nem sikerül állást találnom,arrafelé.De az köztudott tény pedig,hogy a legtöbb munkalehetőség Budapesten van.
2019. dec. 5. 14:03
20/37 anonim válasza:
Ti szét fogtok menni. Mind a kettőtöknek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!